Γιώργος Λιάγκας: «Έχουμε το πιο πλήρες γυναικείο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση»

Φέτος η πρωινή τηλεοπτικη πραγματικότητα έχει έναν νέο πολύ δυνατό παίκτη, στο πρόσωπο του οποίου, το MEGA φαίνεται να βρήκε αυτόν που θα το οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι θριαμβευτές επί σειρά ετών στη συγκεκριμένη ζώνη, θα παραδώσουν τα σκήπτρα αμαχητί! Οι παρουσιαστές της εκπομπής « Το Πρωινό  μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους για το αν η παρουσία του σόου μαν απέναντί τους τους αγχώνει και αν είναι ακόμα νωρίς για να κάνουν προβλέψεις για το ποιος θα κόψει πρώτο το νήμα τη φετινή σεζόν.

«Δεν υπάρχουν προβλέψεις, δεν είμαι στέλεχος καναλιού για να κάνω προβλέψεις. Εμείς έχουμε πέντε χρόνια πορείας σε πρωινό και ποτέ δεν κοιτάμε τον ανταγωνισμό. Κοιτάμε να κάνουμε καλύτερη εκπομπή. Και φέτος έχουμε την καλύτερη εκπομπή. Έχουμε το πιο πλήρες γυναικείο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση γιατί έχει όλα τα καλά συστατικά. Την καλύτερη μαγείρισσα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την καλύτερη αστρολόγο, τη Λίτσα Πατέρα, το πιο πλήρες καλλιτεχνικό ρεπορτάζ που το αντιμετωπίζουμε με πλάκα και χιούμορ και το έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και ομάδα τεσσάρων ανθρώπων. Που θα μπορούσε ο καθένας τους ξεχωριστά να είναι μόνος του παρουσιαστής», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στα Παραπολιτκά και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ ευτυχής γι’ αυτή την πολύ καλή εκπομπή, την οποία ο κόσμος αγκάλιασε, κάτι που δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις, είτε ήμασταν μόνοι μας είτε από την ημέρα που ξεκίνησε ο ανταγωνισμός».

Την προηγούμενη εβδομάδα «Το Πρωινό» έπαιξε το ποιος θα φάει πρώτο το φαγητό του χωρίς πιρούνι και κουτάλι, το οποίο είναι concept της διάσημης εκπομπής του Jimmy Fallon που προβάλλεται στην Αμερική, ενώ λίγο πριν και συγκεκριμένα την Δευτέρα, στην πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού, οι δυο εκπομπές είχαν το ίδιο ακριβώς παιχνίδι μπάσκετ με διαφορά λίγης μόνο ώρας . «Επειδή έγινε θέμα μέσα στην εβδομάδα, δεν είναι παρθενογένεση το παιχνίδι, δεν τα σκαρφίστηκα εγώ. Παιχνίδια που τα κάνουν στην Αμερική τα έχουν κλέψει όλες οι εκπομπές. Τώρα το ποιος θα τα κάνει πρώτος, ποιος δεύτερος… σιγά, δεν κλάπηκε και η Ωραία Ελένη».

Παράλληλα τόνισε: «Εμείς το χαιρόμαστε το “Πρωινό”. Δεν έχουμε εντάσεις. Στα δικά μου μάτια είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, αφού είναι η μητέρα των παιδιών μου. Να ξέρεις πως, αν και δεν κάνουμε χαριτωμενιές, απολαμβάνουμε πολύ τη συνεργασία μας».

Ενώ από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά υποστήριξε: «Χωρίς να θέλω να είμαι υπέρ βολική, αισθάνομαι πως είναι η καλύτερη μας χρονιά, αλλά οφείλω να πω πως φέτος δουλέψαμε αρκετά όλη η ομάδα. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και είμαι χαρούμενη γι’ αυτές, καθώς, είναι δύσκολο στην τηλεόραση να έχεις έναν κοινό στόχο. Εμείς τον έχουμε πετύχει. Είμαστε ομάδα με τα παιδιά πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Έχουμε όλοι έναν στόχο: να είμαστε καλύτεροι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *