Γυναίκες σας ενδιαφέρει: Έτσι θα αποκτήσετε το τέλειο σώμα των σταρ

Κατά καιρούς, οι σταρ μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή που θα τους εξασφαλίσει τέλειο σώμα. Αν λοιπόν στοχεύετε στους εξωπραγματικούς κοιλιακούς της Shakira, ή σε κάτι πιο γήινο όπως η Pink, ακολουθήστε τις συμβουλές τους και αποκτήστε τη σιλουέτα των σταρ.

Διαβάστε ποιες συμβουλές δίνουν οι σταρ στους φαν τους για τη διατροφή:

«Εχω βρει τρόπο να κόβω την πείνα μου. Σταματάω κάθε 10 λεπτά το φαγητό και πίνω νερό. Αν πεινάτε μετά, φάτε κι άλλο, αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα πεινάτε».

Kaley Cuoco
star3_3

«Υποκύπτω μερικές φορές σε πειρασμούς για να μη νιώθω στέρηση, αλλά φροντίζω να το κάνω με μέτρο».

Heidi Klum

«Δεν κατάφερα ποτέ να ακολουθήσω μία αυστηρή δίαιτα, αλλά προσπαθώ να μείνω μακριά από απλούς υδατάνθρακες και να τρώω φρούτα και λαχανικά».

Shakira

«Τρώω μεγάλες ποσότητες καλού φαγητού. Αυτό σημαίνει ρύζι, φασόλια, φακές, όμορφες σαλάτες, ψάρια χαμηλά σε υδράργυρο, ξηρούς καρπούς, βατόμουρα και σμέουρα, και όλα τα είδη λαχανικών».

Kate Hudson

Για μένα, η διατροφή είναι ζωή και όχι εμμονή. Δεν πανικοβάλλομαι αν τρώω υγιεινά ή αν δείχνω χοντρή. Σταματήστε να βασανίζεστε. Αν θέλετε να φάτε κάτι ανθυγιεινό μία φορά στο τόσο, κάντε το και απολαύστε το. Δεν είναι και τόσο τρομερό. Εγώ αυτό κάνω».

Maria Menunos

«Θα ήθελα να είμαι πιο πειθαρχημένη, αλλά πραγματικά απολαμβάνω το φαγητό. Έχω μια ιταλική νοοτροπία όταν πρόκειται για τη διατροφή και απλά την απολαμβάνω. Προσπαθήστε να τρώτε όσο πιο καθαρό φαγητό γίνεται και μην ανησυχείτε για το σώμα σας. Θα μου άρεσε να ήμουν 10 κιλά λεπτότερη, αλλά δεν είναι γραφτό μου. Και είμαι απολύτως εντάξει με αυτό».

Pink

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *