Γίνε Νονός στη Unicef!

Το πρόγραμμα Νονός της UNICEF, είναι ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα για τη σωτηρία και ευημερία των παιδιών στον πλανήτη μας, που έχουν την ανάγκη μας.


 

Περίπου 16.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών, πεθαίνουν κάθε μέρα.

Στην πλειοψηφία τους, οι θάνατοι αυτοί είναι αποτρέψιμοι, καθώς οφείλονται σε ασθένειες, που μπορούν να προληφθούν όπως η ιλαρά, η διάρροια και η ελονοσία.

Περισσότεροι από τους μισούς θανάτους προκαλούνται λόγω του υποσιτισμού, της έλλειψης συνθηκών υγιεινής και πρόσβασης σε καθαρό  νερό, ενώ οι υπόλοιποι οφείλονται σε ένοπλες συγκρούσεις ή στον ιό του AIDS.

Τα παιδιά αυτά έκαναν όνειρα, που οι τραγικές συνθήκες διαβίωσής τους τα έκοψαν  απότομα. Σαν τα δικά μας παιδιά, είχαν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή, στο παιχνίδι, στην ασφάλεια, στο μητρικό χάδι, στην προστασία και τη θαλπωρή μιας ζεστής αγκαλιάς. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για τα υπόλοιπα παιδιά, αυτά που περιμένουν τη βοήθειά μας και προσφέρετέ τους τον κόσμο που δικαιούνται και ονειρεύονται.

Μέσα από την παγκόσμια δράση της, η UNICEF σώζει τη ζωή περισσότερων παιδιών από οποιαδήποτε άλλη ανθρωπιστική οργάνωση, στηριζόμενη στη γενναιοδωρία των υποστηρικτών της, ανθρώπων όπως εσείς.

Ως Νονός της UNICEF διαδραματίζετε έναν σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας της UNICEF και στην προστασία των πιο ευάλωτων παιδιών του πλανήτη μας.

Ως  Νονός της UNICEF αναλαμβάνετε την ηθική και μόνο δέσμευση να προσφέρετε κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό και έτσι να χαρίσετε τη ζωή και τη χαρά σε χιλιάδες παιδιά που θα ωφεληθούν.  Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα λάβετε ενημερωτικά έντυπα για τα προγράμματα αυτά και συγκεκριμένα παραδείγματα,  πώς αυτή η συνεισφορά αλλάζει τη ζωή των παιδιών.

Καθώς η UNICEF εργάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και κλίμακα, η βοήθειά σας ως Νονός της UNICEF δε φτάνει μόνο σε ένα παιδί αλλά σε περισσότερα, που χρειάζονται άμεσα την υποστήριξή μας και τη φροντίδα μας. Βοηθήστε μας να προσφέρουμε ζωή και ελπίδα σε περισσότερα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε www.unicef.gr  ή να επικοινωνήσετε στο 801 500 12345.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *