Γίνε κι εσύ κύμα της νίκης για τις Εθνικές Ομάδες πόλο!

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Noxzema, ως επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης όπου εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές.


Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο! Η Noxzema με το σύνθημα Wave Up Hellas, ετοιμάζει ένα φανταστικό βίντεο με το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης που θα εμψυχώσει τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων πόλο. Ένα κύμα που θα φτιάξουμε όλοι εμείς! Πως θα γίνει αυτό;

Ο καθένας μας μπορεί να ανεβάσει το κύμα υποστήριξής του μέσω φωτογραφίας, video ή έτοιμου μηνύματος στο site www.waveuphellas.gr για να δημιουργηθεί το video που θα συνοδεύσει την Εθνική μας Ομάδα. Εκεί ακολουθείτε τις οδηγίες, ανεβάζετε με το δικό σας προσωπικό στυλ και τρόπο φωτογραφία ή video, καλείτε και τους φίλους σας για να μεγαλώσει το κύμα, και γίνεστε κομμάτι μιας γιορτής που ξεκινάει από το κινητό σας και καταλήγει στη Βραζιλία για να ευχηθεί στους διεθνείς μας, “καλή επιτυχία”!

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Wave Up Hellas της Nοxzema, μπαίνουν σε κλήρωση για υπέροχα δώρα. Μην καθυστερείτε κι ελάτε να δημιουργήσουμε το κύμα της νίκης που θα ανεβάσει τους αθλητές μας στο ολυμπιακό βάθρο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *