Γιατί η επισκευή του κινητού σου δεν πρέπει να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες

Είναι αρκετοί αυτοί που ηθελημένα ή άθελα τους μοιράζονται πληροφορίες online, αλλά η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με χαλαρότητα από κανέναν. Τα προσωπικά δεδομένα είναι η κάθε πληροφορία που μπορεί να δημιουργήσει το προφίλ κάθε ατόμου, να το περιγράψει ή και να το αναγνωρίσει.

Μπορείς να σκεφτείς πόσα προσωπικά δεδομένα υπάρχουν αυτή τη στιγμή αποθηκευμένα στο κινητό σου;

Λογαριασμοί τράπεζας, στοιχεία πιστωτικών καρτών, κωδικοί εισόδου σε website, emails, chats, επαφές, προσωπικά μηνύματα, φωτογραφίες και video. Στοιχεία αναγνώρισης όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, οικογενειακή κατάσταση, εκπαίδευση, επάγγελμα, προϋπηρεσία, οικονομική κατάσταση όπως περιουσιακά στοιχεία, έσοδα-έξοδα, πληρωμές, καταθέσεις, οικονομική συμπεριφορά. Ακόμη, αγαπημένες τοποθεσίες, χόμπι, συνήθειες, δραστηριότητες, ενδιαφέροντα.  Όλα αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικό να τα προστατεύεις.

O πιο εύκολος τρόπος για κάποιον να έχει πρόσβαση και να κλέψει τα δεδομένα από το κινητό σου είναι να αποκτήσει τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.  

Εάν χρειάζεται να επισκευάσεις τη συσκευή σου, χρειάζεται να δώσεις και τον κωδικό πρόσβασης. Ο τεχνικός, που ουσιαστικά είναι ένας άγνωστος, παίρνει τη συσκευή σου και χάνεται πίσω από κλειστές πόρτες για να την επισκευάσει ενώ ταυτόχρονα έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν μέσα σε αυτή.

Είναι αυτό ένα ρίσκο που θέλεις να πάρεις;

Ανοιχτός χώρος επισκευής iRepair

Στα καταστήματα iRepair ο ανοιχτός χώρος επισκευών επιτρέπει στον  κάθε πελάτη  να βλέπει τη συσκευή του όση ώρα αυτή επισκευάζεται από τον τεχνικό.  To καινοτόμο concept του ανοικτού χώρου επισκευής και των 14 καταστημάτων iRepair βασίζεται στην φιλοσοφία ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος μια επισκευή να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Όταν πας το κινητό σου δεν χρειάζεται να έχεις καμία αγωνία και καμία ανασφάλεια για το τι πρόκειται να συμβεί στα προσωπικά σου δεδομένα αλλά να νιώθεις απόλυτη ασφάλεια.  Ένα από τα πιο ισχυρά πλεονεκτήματα των iRepair είναι ότι οι επισκευές γίνονται μπροστά στα μάτια σου κι έτσι μπορείς να νιώθεις άνετα εάν χρειαστεί να εμπιστευτείς το κινητό σου προς επισκευή.

www.irepair.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *