Για ποιο λόγο ο Rusell Crowe τα έβαλε με τις γυναίκες ηθοποιούς;

«Σάλος» έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ μετά τις…εμπρηστικές δηλώσεις του ηθοποιού Rushell Crowe, ο οποίος είπε ότι οι γυναίκες σταρ της μεγάλης οθόνης πρέπει να αναγνωρίζουν ότι μεγάλωσαν και να συμπεριφέρονται ανάλογα!

«Νομίζω ότι θα βρείτε ότι οι γυναίκες που λένε ότι δεν μπορούν να βρουν καλούς ρόλους είναι εκείνες που στα 40, 45 ή 48 θέλουν να παίξουν τις αφελείς κόρες και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν τις επιλέγουν για το ρόλο μιας 21χρονης» είχε πει ο ηθοποιός στο περιοδικό Australian Women’s Weekly.

Παρότι οι περισσότερες ηθοποιοί έδειξαν αμέσως τη δυσαρέσκειά τους στα λεγόμενα του Crowe, ο βραβευμένος με Όσκαρ Αυστραλός βρήκε έναν…αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Meryl Streep! Σε συνέντευξή της για τη νέα της ταινία «Into the Woods», δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη Streep να σχολιάσει τη δήλωση του Crowe.

«Συμφωνώ μαζί του» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό να μπορούν οι γυναίκες να ζουν μέσα στα σωστά ηλικιακά πλαίσια. Την ίδια ώρα, η διάσημη «κυρία» της μεγάλης οθόνης έσπευσε να υποστηρίξει το…μονομάχο, σχολιάζοντας ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν. «Αρχικά τον ρώτησαν εα υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ως μονομάχος και εκείνος απάντησε ότι είναι πια πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο» είπε η Streep.

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *