Η Τάμτα και η Xenia Ghali παρουσιάζουν το dance hit “Γεννήθηκα για σένα”

Το ολοκαίνουργιο hit της fashion icon Τάμτα, φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας μουσικής παραγωγού & Dj Xenia Ghali κι έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό με τον upbeat ρυθμό και την εντυπωσιακή dance μελωδία του. Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία της Τάμτα με την Xenia Ghali μας χάρισε ένα εκρηκτικό κομμάτι με άκρως ερωτικούς στίχους που έχει γράψει ο SΤAN.

Το «Γεννήθηκα για σένα» κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνη version με τίτλο «Always Broken» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Madwalk by Coca-Cola light, αφήνοντας το πιο δυναμικό στίγμα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το mixing και των δύο εκδοχών ανέλαβε ο βραβευμένος με Grammy και σταθερός συνεργάτης της Beyoncé, της Rihanna, και του Usher mixing Engineer Miles Walker, ενώ τους στίχους της αγγλικής version υπογράφει η Xenia Ghali και η Katt Rockell.

Η Xenia Ghali μετά τη δυναμική εμφάνισή της στην ελληνική μουσική σκηνή με το «No Taboo» που είχε ερμηνεύσει η Victoria Taylor, εδραιώνεται στην mainstream pop-dance σκηνή στην Ελλάδα με τη συνεργασία της με την Τάμτα και το «Γεννήθηκα για σένα», εκφράζοντας το μότο της #iwanttobelieve που μοιράζεται πριν από κάθε της εμφάνιση με τους fans της στα social media. Η fashion icon Τάμτα αφήνει το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα στο εκρηκτικό κομμάτι και ανυπομονούμε για την οπτικοποίηση του.

 

Δείτε εδώ το teaser του video clip και stay tuned για το Official video clip… – with Tamta. #comingsoon #gennithikagiasena #tamta #xeniaghali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *