“Έχει αρχίσει και χαλάει η συνταγή μ’ εμάς τους δύο”
Καρφώθηκε ο Γιάννης με την Μικαέλλα του Game of Love με την “περίεργη” συμπεριφορά τους και οι συμπαίκτες τους έχουν αρχίσει να υποψιάζονται την αλήθεια!
Έξαλλος ο Γιάννης με την επιλογή της Μικαέλλα στο trailer του αποψινού επεισοδίου, στο οποίο η ίδια αποφασίζει να κάνει μασάζ στο ίδιο άτομο 2η φορά. Ο Γιάννης την καλεί στη σουίτα να συζητήσουν καθώς η σχέση τους, σταδιακά, φαίνεται να κλονίζεται. “Έχει αρχίσει και χαλάει η συνταγή μ’ εμάς τους δυο, δεν φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα καλά”, λέει ο παίκτης στη σύντροφό του με την ίδια να απαντά “Χαίρω πολύ!”, κάνοντας ουσιαστικά νύξη για χωρισμό.
Παράλληλα, o Αχιλλέας παρατήρησε τις κινήσεις και τη συμπεριφορά των δύο παικτών και κατάλαβε πως πρόκειται για πραγματικό ζευγάρι! Ενώ και ο Σωτήρης, φιλος του Γιάννη, φαίνεται να πιάνει επ’ αυτοφόρω ενώ τσακώνονται.
Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο;
Δείτε το τρέιλερ στην επόμενη σελίδα.
- 1
- 2
UNCATEGORIZED
H Βαρβάρα Αργυρού πήγε στο America’s Got Talent!
News
Ο A$AP Rocky έβαλε αληθινά λουλούδια στα δόντια του!
UNCATEGORIZED
MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure:
News
H Jesy Nelson χώρισε μετά από 9 μήνες σχέση