“Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό στο Παιδικό Μουσείο!”

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο & τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προσκαλούν τα παιδιά & τις οικογένειές τους στο αφιέρωμα «Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό στο Παιδικό Μουσείο!»

Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» και τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας τους σχεδίασαν ένα ακόμη εκπαιδευτικό αφιέρωμα και προσκαλούν τα παιδιά με τις οικογένειές τους στο Παιδικό Μουσείο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου για να ετοιμάσουν το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 – 15:00, οι οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω προγράμματα:

1.«Τα πιο νόστιμα μπισκότα στο έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου»
2.«Το ντόμινο της ισορροπημένης διατροφή», στο έκθεμα «Γεια σου, Πυθαγόρα!»
3. «Ανακαλύπτω την ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου», στο έκθεμα «Σοφίτα»
4. «Φτιάχνω το δικό μου πρωινό», στο έκθεμα «Η Αγορά»
5. «Η τέχνη της αρτοποιίας», στο Εργαστήρι

Επίσης, στο αφιέρωμα θα φιλοξενείται ειδικός διατροφολόγος και οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να μοιραστούν μαζί του τυχόν απορίες και προβληματισμούς σχετικά με τη διατροφή τους.
Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ίδια μέρα στην υποδοχή του Μουσείου.

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του Ε.Π.Μ. από το 1997 με τη χορηγία του εκθέματος «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου». Στα 16 χρόνια λειτουργίας του εκθέματος περισσότερα από 400.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί το έχουν επισκεφτεί και έχουν περάσει ώρες γεμάτες δημιουργία, γνώση και διασκέδαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *