Home Forums Το MAD σε ακούει… Οι CNCO κυκλοφορήσαν το άλμπουμ Deja Vu

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #217848
    anast_tsiou06anast_tsiou06
    Participant

    Oι CNCO σερβίρουν νοσταλγία με το νέο τους εξώφυλλο άλμπουμ Deja Vu, στο οποίο περιλαμβάνει επαναπροσδιορισμένες εκδόσεις λατινικών κλασικών, όπως το “Tan Enamorados” του Ricardo Montaner, το “Dejaría Todo” του Chayanne, το “Entra En Mi Vida” του Sin Bandera και το “Mis Boy” του Big Boy Ojos Lloran Por Ti. ”

    Μετά από κάθε ένα από τα προσωπικά τους αγαπημένα, η μπάντα κατέληξε με περισσότερα από 25 τραγούδια για να διαλέξετε. Από αυτά, μόνο 13 θα έκαναν το κόψιμο.

    «Στην αρχή της καραντίνας, πήραμε λίγο χρόνο αφού ταξιδεύαμε πολλά αυτά τα τελευταία χρόνια», λέει η μπάντα. «Καταφέραμε να επανασυνδεθούμε με τις οικογένειές μας και να αναλογιστούμε όλα όσα έχουμε επιτύχει και να κοιτάξουμε πίσω τη μουσική που μας ενέπνευσε να φτάσουμε εκεί που βρισκόμαστε. Αποφασίσαμε να διασκεδάσουμε και να επαναφέρουμε αυτά τα κλασικά, με το άγγιγμα CNCO. ”

    Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, έλαβαν μηνύματα βίντεο από μερικούς από τους πρωτότυπους τραγουδιστές των τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων των Montaner, Cristian Castro, Ricky Martin και Noel Schrajis. «Όταν είδαμε τα μηνύματά τους, ένιωθα καλά γιατί κατά κάποιο τρόπο ενέκριναν την ηχογράφηση μας και μας έδωσαν την ευλογία τους. Είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα να γνωρίζουμε ότι είναι ευχαριστημένοι με το στυλ μας και τον τρόπο που κάναμε το τραγούδι τους », λέει ο Richard στον Billboard.

    • This topic was modified 3 years, 2 months ago by anast_tsiou06.
    • This topic was modified 3 years, 2 months ago by anast_tsiou06.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.