Νέα ιστορία Harry Potter! Δείτε που μπορείτε να τη διαβάσετε!

Η Βρετανή συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν πρόκειται να εκδώσει ένα νέο, όγδοο, τόμο περιπετειών του Harry Potter. Ετοίμασε όμως, κατ’ εξαίρεση, μια ιστορία με πρωταγωνιστές από τον κόσμο του Χόγκουαρντς που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Ρottermore χθες, ημέρα του Halloween.

Γιορτή των πνευμάτων, με έντονο μυστικιστικό περιεχόμενο, το Halloween, που γιορτάζεται στον δυτικό κόσμο την παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων, είναι η γιορτή των τρομαχτικών πλασμάτων και των μαγισσών. Έτσι, η ιστορία της Ρόουλινγκ επικεντρώνεται στην Ντολόρες Άμπριτζ, την κακιά μάγισσα καθηγήτρια του Χόγκουαρτς που έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν του Harry Potter στον τόμο Ο Harry Potter και το Τάγμα του Φοίνικα.

Η ιστορία παρουσιάζει το παρελθόν της μάγισσας Άμπριτζ προτού καταλήξει στο Χόγκουαρτς. «Η Άμπριτζ είναι όχι μόνο ένα από τα πιο μοχθηρά πλάσματα στο Χόγκουαρτς, αλλά και το μόνο πρόσωπο πέρα από τον λόρδο Βάλντεμορτ που άφησε μόνιμο σημάδι στον Harry Potter», διαβάζουμε στο Ρottermore.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είχε δημοσιεύσει στο Ρottermore άλλη μια περιπέτεια του Harry Poter τον περασμένο Ιούλιο στην οποία ο Harry δεν ήταν πια μικρός, αλλά τριαντάρης, με ένα μυστηριώδες κόψιμο στο μάγουλό του, και παντρεμένος με την Τζίνι Πότερ, αδελφή του Ρον Γουέσλι, η οποία είναι δημοσιογράφος.

Διαβάστε την ιστορία εδώ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *