Έξαλλη! Δείτε την Cate Blanchett να βρίζει δημοσιογράφο για μια ερώτησή του!

Θα θυμάται για πολύ καιρό, όπως φαίνεται, ο δημοσιογράφος Jonathan Hyla τη συνέντευξη που πήρε από την Cate Blachett για το αυστραλιανό show “Τhe Project”.

Η ηθοποιός που πρόσφατα υιοθέτησε ένα νεογέννητο κοριτσάκι μαζί με το σύζυγό της έγινε έξαλλη μαζί του καθώς της έκανε ερωτήσεις άσχετες από αυτές που είχαν συζητήσει και οι οποίες αφορούσαν τη νέα της ταινία με τίτλο «Cinderella». Ο εκνευρισμός της 46χρονης ηθοποιού άρχισε στην αρχή μάλιστα της συνέντευξης όταν ο δημοσιογράφος της είπε πως μάλλον θα έπρεπε να είχε αγοράσει… μπύρες, για να τις πιουν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

«Δεν πίνω μπύρες» του απάντησε κοφτά και δυσανασχετώντας η Blanchett.  Εκείνος βέβαια δεν πτοήθηκε και συνεχίζοντας την πλάκα προσπάθησε να «σπάσει» τον πάγο ανάμεσά τους! «Τι θα μπορούσα να φέρω λοιπόν, που θα μπορούσε να κάνει τον πάγο να σπάσει;» τη ρώτησε. «Μια βότκα» του απάντησε εκνευρισμένη η ηθοποιός. Ωστόσο, αυτό που την «αποτελείωσε» ήταν η ερώτησή του σχετικά με την γάτα της ταινίας και το πώς η ίδια κατάφερε να την εκπαιδεύσει. Εκεί δεν άντεξε η Blanchett και του είπε: «Αυτό βρήκες να με ρωτήσεις; Πραγματικά, αυτή είναι η γ@μ*μ*νη ερώτησή σου;»

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *