Εθνική Ελλάδος: Αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη

Μία πολυαναμενόμενη σειρά δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη! Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την ολοκαίνουρια σειρά του, με τίτλο Εθνική Ελλάδος.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από το mediasoup, o σεναριογράφος θα «ντυθεί» έναν προπονητή του curling(σκάκι στον πάγο), με αθλήτριές του τις Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωνσταντίνα Μιχαήλ, οι οποίες προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και «δένονται» για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

Τι είναι, όμως, αυτό το περίφημο «σκάκι πάνω στον πάγο» που στους περισσότερους από εμάς δεν είναι γνωστό; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι ένα ομαδικό άθλημα, που παρουσιάζει ομοιότητες με το παιχνίδι bowls και παίζεται από δύο ομάδες, αποτελούμενες από μία τετράδα παικτών η καθεμιά σε ένα ορθογώνιο στρώμα από πάγο. Οι ομάδες γυρίζουν σέρνοντας στον πάγο βαριές πέτρες με λεία επιφάνεια «σπίτι». Δύο άτομα με «σκούπες» συνοδεύουν τους συμπαίκτες. Το σκούπισμα εξυπηρετεί στο να λειανθεί ο πάγος από τους πολλούς μικρούς κρυστάλλους που εμποδίζουν την πέτρα να ολισθαίνει… Κάθε αγώνας περιλαμβάνει δέκα «innings». Για κάθε πέτρα που είναι πιο κοντά στον μπλε, κεντρικό κύκλο (tee) κερδίζει ένα πόντο η κάθε ομάδα. Στόχος είναι να φέρει η ομάδα τις περισσότερες πέτρες κοντά στο κέντρο. Η περίπλοκη φύση του αθλήματος έκανε ορισμένους να αναφέρονται σε αυτό ως «σκάκι πάνω στον πάγο».

Οι τρεις καλές ηθοποιοί, οι οποίες προαναφέρθηκαν, θα «ντυθούν» τα μέλη μιας ομάδας που δοκιμάζεται σε αυτό με προπονητή τον Καπουτζίδη. Η μια είναι πρώην αθλήτρια (Σμαράγδα Καρύδη) που έχει αδελφή μια κομμώτρια (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) η οποία είναι παντρεμένη με έναν ψαρά (Κώστας Αποστολάκης) και οι δύο τους βρίσκονται στην ίδια ομάδα με μια ηθοποιό «ατάλαντη» (Κατερίνα Παπουτσάκη). Οι τρεις τους μαζί με μια ακόμα (η ηθοποιός δεν έχει κλειστεί ακόμα) θα αποτελέσουν την τετραμελή ομάδα που θα δοκιμαστεί στο «σκάκι στον πάγο», επιθυμώντας να κερδίσει πρωτιές!

Τα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την Lindsay Lohan στη Μύκονο!

Θα γελάσετε πολύ! Μετά τον καυγά με τον Justin Bieber, ο Οrlando Bloom το’ριξε στον χορό!

Απίστευτο ατύχημα στη συναυλία της Beyonce!

Δείτε το…υγρό βίντεο κλιπ των Super! “Ένα πράγμα στο μυαλό”!

Η Μαρία Ηλιάκη ανεβάζει sexy φωτογραφίες της και αναστατώνει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *