Εταιρεία Παραγωγής συνδέεται με το θάνατο του Michael Jackson;

Είναι γνωστό πως η οικογένεια του Michael Jackson κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην γιατρό του, Condrad Murray, για το θάνατο του μεγάλου σταρ καθώς θεωρούν πως ενώ γνώριζε την κατάσταση της υγείας του, του επέτρεψε να συνεχίσει τις πρόβες για το «This Is It» Show το καλοκαίρι του 2010.

Ένα e-mail που διέρρευσε ωστόσο την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα. Στο mail, ο CEO της AEG, εταιρείας που διοργάνωνε το show, Paul Gongaware, ασκεί πιέσεις στον Murray προκειμένου να παροτρύνει τον Jackson να συνεχίσει κανονικά τις πρόβες παρά την κακή κατάσταση της υγείας του.

«Θέλουμε να θυμίσουμε στον Murray ότι η AEG πληρώνει τον μισθό του και όχι ο Michael Jackson και πως υπάρχουν προσδοκίες από αυτόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα mail που είχε στείλει ο Gongaware στον σκηνοθέτη του show, Kenny Ortega. Η οικογένεια του τραγουδιστή θεωρεί πως αυτά τα mail ενοχοποιούν ξεκάθαρα και την εταιρεία και δίνουν καινούριο ενδιαφέρον στη νέα δίκη η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα.

Θυμίζουμε πως ο Conrad Murray έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4 ετών καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για το θάνατο του Jackson ωστόσο με τα νέα δεδομένα δεν αποκλείεται να «πληρώσουν κι άλλοι τη νύφη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *