Έρχεται το 3ο Gaming Festival στο «The Mall Athens»!

Οι διεργασίες για την πραγματοποίηση του 3ου Gaming Festival έχουν ήδη ξεκινήσει! Η διοργανώτρια εταιρεία Imagine More ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για τη διοργάνωση του τρίτου φεστιβάλ gaming με μοναδικό στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία όλης της gaming κοινότητας με τις top κυκλοφορίες της σεζόν.

8.000 επισκέπτες, 500 δώρα, 6.000€ prize pool σε μεγάλα τουρνουά και -φυσικά- η παρουσία των μεγαλύτερων εταιρειών video games και περιφερειακών συνέθεσαν την εικόνα τον δυο προηγούμενων φεστιβάλ που αγκάλιασαν οι Έλληνες gamers (και όχι μόνο).

Για να τους ευχαριστήσουμε λοιπόν, φέτος ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο gaming event που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

The_Mall_Athens_News_Image_01

Το 3ο Gaming Festival θα φιλοξενηθεί στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» (Μαρούσι, στάση «Νερατζιώτισσα») κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου, στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, ο οποίος θα αποτελέσει και τον απόλυτο gaming προορισμό.

Όλες οι νέες προτάσεις σε hardware και software θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή στους επισκέπτες, πλαισιωμένες από happenings, διαγωνισμούς και φυσικά τουρνουά με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.

Η Imagine More, θεωρώντας πως ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του Gaming Festival είναι η ίδια η gaming κοινότητα, περιμένει τις προτάσεις και τις ιδέες σας για το 3ο Gaming Festival! Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gamingfestival.gr, αλλά και μέσα από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας και τι επιθυμείτε να δείτε στο φετινό φεστιβάλ!

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Gaming Festival θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Stay tuned!

enternity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *