Έρχεται το 2ο The Booth Event στις 20 Απριλίου με τον Agent Greg!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο “The BOOTH” event της αγαπημένης σας μπύρας BUD που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου με τον Agent Greg σε μυστικό location, σε μια βραδιά που θα εκτοξεύσει το “BUD made for Music” project.


 

Το πρώτο “The BOOTH” event της μπύρας BUD πέρασε στην Ιστορία σε μια βραδιά που έγιναν. όλα! Οι Playmen στα decks και οι φίλοι της dance σε πρώτο πλάνο, σε ένα exclusive party το οποίο πολλοί ζήλεψαν αλλά λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να απολαύσουν.

Στη σελίδα της BUD στο Facebook έχει ξεκινήσει ο διαγωνισμός για το δεύτερο αποκλειστικό THE BOOTΗ και ήδη οι συμμετοχές έχουν χτυπήσει κόκκινο. Επειδή μόνο 50 guests  θα καταφέρουν να ζήσουν από κοντά τη μοναδική αυτή μουσική εμπειρία, μην καθυστερείτε και δηλώστε αμέσως συμμετοχή. Πού ξέρετε, μπορεί εσείς να είστε οι πρωταγωνιστές στις 20 Απριλίου με τον Agent Greg να έχει το γενικό πρόσταγμα από τα αναμένα decks και την μπύρα BUD να δίνει το ρυθμό για άλλη μια αξέχαστη dance βραδιά.

Μπείτε λοιπόν στη σελίδα της BUD στο facebook για την exclusive dance εμπειρία. Η μουσική και η ένταση της βραδιάς θα αποτυπωθούν σε ένα μουσικό βίντεο από το χώρο του “The BOOTH” event και θα ανέβουν για πάντα στο διαδίκτυο όπου το “BUD made for Music” project χτίζει ένα μοναδικό music video lineup από όλα τα “The BOOTH” events που θα πραγματοποιηθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *