Έρχεται ο 7ος 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Έρχεται ο 7ος 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming από τον Γιώργο «Zok» Ζώκα για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβερίου από τις 15:00 και για 24 ώρες σε ζωντανή μετάδοση, περισσότεροι από 30 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού.

Οι Kώστας Μαλιάτσης, Σάκης Καρπάς /Unboxholics, Ηλίας Φουντούλης, Αλεξανδρος Μαλιάτσης , Σπήλιος Φλώρος, Legit Gaming GR,Κακός Χαμός,Δημήτρης Καρέτσος , Παύλος Παπαπαύλου, Zisis, Στέλιος Ανατολίτης, Παύλος Κρούστης, Γιώργος Καλλίφας, The Kouzins, Megacyber, Lady Christie, Coach, Μελίνα Σπετσιέρη, Muffin, Oldschool, Gramers, Axel, Ανδρέας Δερδεμέζης , Gsak, Retromario, Frokenok, Nivek, Δήμητρα Νικιτέα , Δημήτρης Αμπράζης , Ανδρέας Πασπάτης , Αλέξανδρος Αποστόλοπουλος, Κώστας Κρύος , Αλέξανδρος Τίτκωβ, Απόλλων Roach,  Blink Mike, Αριστοτέλης Ρήγας, Muffin, Oldschool, GSak, RetroMario, Δημήτρης Καρέτσος, Αλέξανδρος Τίτκωβ, Απόλλων Roach, Ανδρέας Δερδεμέζης, Joystick.gr, VGS, Θεοδώρα Σπυρέλη, Ελενα Κρεμλίδου, Mente Fuerte, Stk, Getrich, Πάυλος Παπαπαύλου, Παύλος Κρούστης, Γιώργος Καλλίφας, Δημήτρης Αμπράζης θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες πηγαίνουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλες τις πληροφορίες για τον μαραθώνιο μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Τον 24ωρο Μαραθώνιο μπορείτε να τον παρακολουθήσετε:

  • δωρεάν στο κανάλι του Γιώργο “Zok” Ζώκα εδώ
  • στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί Λοσάντζελε (Κορυζή 4, Αθήνα) και να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας internetάνθρωπους. Το Σάββατο 14 Δεκεμβερίου από τις 15:00 έως τις 22:00 και την Κυριακή 15 Δεκεμεβρίου από τις 10:00 έως τις 16:00. Η είσοδος/ημέρα κοστίζει 5€, τα οποία διατίθενται εξ’ολοκλήρου στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλύπτουν τις αντίστοιχες ώρες (Σάββατο 15:00-22:00, Κυριακή 10:00- 16:00).

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  1. Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
  2. SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
  3. Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή nickname σας στην οθόνη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μετά τον Μαραθώνιο επισκεφθείτε το https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/ για οικονομική ενίσχυση και το https://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/ για εθελοντική συμμετοχή.

Οι τέσσερις προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 23.000€ και χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας του 7ου  24ωρου Μαραθώνιου επικοινωνίας MAD

* (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

** (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *