Επιστρέφει απόψε το Κάτω Παρτάλι: Όσα πρόκειται να δούμε στο 1o επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

Tο «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει στο Mega απόψε στις 22.30.

Στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης) ανακαλύπτει ένα – ένα τα μυστικά του χωριού, η ανάγκη για λεφτά φέρνει αυτόν, τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και τον Μανόλη (Μίνως Θεοχάρης) στη Σίφνο για δουλειά.

Παράλληλα, η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου), που εν τω μεταξύ έχει αποκαλύψει στη Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της, τους ακολουθεί στο νησί ντροπιασμένη και φοβούμενη την αντίδραση της κόρης της, ενώ μαζί τους βρίσκεται και η «μουγκή» γιαγιά, η μάνα του Διαμαντή, αφού το τρομερό τρίδυμο την κρατάει ως όμηρο.

Ωστόσο, η φαινομενικά ήσυχη ζωή τους στο νησί θα διαταραχθεί από την εμφάνιση του γεωπόνου Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) που πηγαίνει στη Σίφνο για να κερδίσει πίσω τη Βίβιαν.

Ο Θανάσης γνωστοποιεί στον Μανόλη ότι η αρραβωνιαστικιά του, Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου), είναι έγκυος και εκείνος μαζεύει τα πράγματά του άρον – άρον και επιστρέφει στο Κάτω Παρτάλι, για να εκπληρώσει το χρέος του ως πατέρας.

Ο Κωνσταντίνος με τη Βίβιαν αποφασίζουν να τον στηρίξουν και η παρέα επιστρέφει στο «σκοτεινό» χωριό της Αρκαδίας.

Θυμήσου το τρέιλερ των νέων επεισοδίων:

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *