Επέστρεψαν τα X-Files! Δείτε το trailer

Η σειρά έριξε αυλαία το 2002 και ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια – Πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου του 2016!


Κυκλοφόρησε, χθες, το πρώτο διπλό, ολοκληρωμένο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Χ-Files».

Στο τρέιλερ, ακούγεται ο πρωταγωνιστής Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ως ο πράκτορας του FBI, ΄Φοξ Μόλντερ, να λέει: «Το 2002 η έρευνά μας σταμάτησε, αλλά η προσωπική μου εμμονή όχι». Και συνεχίζει: «Η δουλειά μας είναι το κλειδί. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνος» και τηλεφωνεί στη συνεργάτιδα του Ντάνα Σκάλι, την οποία υποδύεται η Τζίλιαν Αντερσον.
H επιτυχημένη σειρά προβλήθηκε για εννέα χρόνια κι έριξε αυλαία το 2002. Μετά από δεκατρία χρόνια απουσίας οι θαυμαστές της σειράς αδημονούν για την επιστροφή της στις 24 Ιανουαρίου του 2016.

Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί από το αμερικανικό κανάλι «Fox».

Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές στη σειρά θα επιστρέψουν κι άλλα γνώριμα πρόσωπα, όπως: Mitch Pileggi (Walter Skinner), William B. Davis (The Smoking Man) και Annabeth Gish (Monica Reyes).

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη νέα σεζόν είναι οι: Joel McHale, Robbie Amell και Lauren Ambrose.

Δείτε τα trailer:

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *