Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο orange carpet της Τελετή Έναρξης της Eurovision 2019

εμφανίσεις στο orange carpet της Τελετή Έναρξης της Eurovision 2019

H νικήτρια της Eurovision 2018, Netta, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη έναρξη!

Με μια υπέρλαμπρη τελετή ξεκίνησε επίσημα χθες το βράδυ ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο Tel Aviv.

Οι εκπρόσωποι και των 41 χωρών που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 παρέλασαν στο πορτοκαλί χαλί στην πλατεία Habima και εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές. Το πορτοκαλί χαλί “άνοιξε” η Κύπρος, με την Τάμτα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε το πέρασμα της Ελλάδας με την γλυκύτατη Katerine Duska, η οποία πρώτα απ’ όλα χαιρέτησε τους θαυμαστές της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είδαμε και τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα με ένα υπέρoχο gypsy look!

Ωστόσο, ποιοι άλλοι συμμετέχοντες εντυπωσιάσαν με τις στιλιστικές του επιλογές; Γαλλία και Πορτογαλία βρέθηκαν κοντά στις επιλογές τους αφού και οι δυο εκπρόσωποι επέλεξαν φορέματα με μακριές ουρές. Η Netta, η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού επίσης επέλεξε φόρεμα με έντονη ουρά, ενώ Αυστραλία και Μολδαβία επέλεξαν φορέματα με… έντονη λάμψη! Δες παραπάνω το φωτογραφικό υλικό της βραδιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *