Ενδιαφέρον! Τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο

 

 

Ζυγός

 

Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, οπότε οι ζυγοί προτιμούν μελωδίες από τη ρομαντική εποχή. Τους αρέσουν οι σαρωτικές συνθέσεις μουσικών όπως ο Σούμπερτ, ο Μέντελσον και ο Στράους. Τους αρέσουν οι παλιές ρομαντικές μελωδίες με τις φωνές του Sinatra, της Barbra Streisand και του Dean Martin. Η φολκ και η κάντρι μουσική τους ταιριάζει επειδή είναι αρκετά συναισθηματικοί. Στα πιο σύγχρονα γούστα τους περιλαμβάνεται η heavy metal, αλλά και καλλιτέχνες όπως ο Nick Cave, οι Depeche Mode και οι Alice in Chains.

 

 

Σκορπιός

 

Όσον αφορά στην κλασική μουσική, αυτό το ρομαντικό ζώδιο προτιμά τα πιο πολύπλοκα έργα των σύγχρονων συνθετών, συμπεριλαμβανομένων του Ερίκ Σατί, Μπέλα Μπάρτοκ και Νικολάι Γιακόβλεβιτς Μιασκόβσκι. Στους σκορπιούς αρέσει επίσης η σύγχρονη τζαζ και ιδιαίτερα φωνές όπως εκείνη της Aretha Franklin. Είναι αρκετά εκλεκτικοί όσον αφορά τη σύγχρονη μουσική: τους αρέσει η ηλεκτρονική με δυνατό ρυθμό και επειδή αγαπούν το θέατρο συχνά θα τους πετύχετε να ακούνε θεατρικές μουσικές.

 

 

Τοξότης

 

Στο ζώδιο αυτό αρέσουν πολύ τα σάουντρακ, οπότε συχνά θα τους βρείτε ν’ ακούν CD από σάουντρακ ταινιών, όπως το Kill Bill, το Natural Born Killers ή το Blue Velvet. Μπορεί επίσης να τους αρέσει η κιθαριστική ρυθμική μουσική, συγκροτημάτων όπως οι Beach Boys ή οι Dick Dale. Τους αρέσει η τζαζ με πνευστά. «Σκυθρωπές» μελωδίες με ποιητικούς στίχους τραγουδισμένες από ανθρώπους όπως η Joni Mitchell και o Leonard Cohen τους τραβάνε το ενδιαφέρον.

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *