Ενδιαφέρον! Τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο

 

Καρκίνος

 

Οι καρκίνοι είναι ρομαντικοί κι ευαίσθητοι τύποι που προτιμούν απαλή, ρυθμική μουσική και σίγουρα, καθόλου επιθετική. Απολαμβάνουν τραγούδια με συναισθηματικά θέματα και τους αρέσουν σκοποί τραγουδισμένοι από ερμηνεύτριες, όπως η Kelly Clarkson, η  Withney Houston και η Celine Dion. Τους αρέσει επίσης, η ποπ που τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι και είναι πιθανό να συγκινηθούν εύκολα αν ακούσουν μουσική από την παιδική τους ηλικία. Τους αρέσουν συγκροτήματα όπως οι Partridge Family, οι Monkees και οι Beatles. Η New Age και η ηλεκτρονική μουσική είναι ένα ταιριαστό δώρο γι’ αυτό το ζώδιο, καθώς του αρέσει και η εσωτερικότητα.

 

 

Λέων

 

Αυτό το επιθετικό ζώδιο αγαπά τη heavy metal, το hard rock και θα ακούσει συχνά Leppard, Pink Floyd και Black Sabbath ολημερίς. Τους αρέσει επίσης, η δραματική κλασική μουσική με βαριά ενορχήστρωση, οπότε ακούν συχνά έργα των Μπετόβεν, Βάγκνερ και Ραχμάνινοφ. Το βήμα-κλειδί για να πλησιάσετε αποτελεσματικά ένα λιοντάρι είναι να του δώσετε μουσική με την οποία είναι παθιασμένο. Αγαπούν το θέατρο, όποτε μια καλή συλλογή από θεατρικά τραγούδια, αλλά και από μιούζικαλ σίγουρα, θα τους ενθουσιάσει. Το σάουντρακ από τη «Μελωδία της Ευτυχίας» ή από το «A Chorus Line» είναι μια καλή επιλογή δώρου.

 

 

Παρθένος

 

Αυτό το ζώδιο αγαπά την ήρεμη, γαλήνια μουσική που το βοηθά να συγκεντρωθεί στη δουλειά που έχει να κάνει.  Η μουσική της Enya και του Moby τους είναι πολύ ταιριαστή. Τους αρέσουν πολύ τα κλασικά έργα των Ντεμπυσσύ, Βιβάλντι και Μότσαρτ. Η κέλτικη μουσική και οποιαδήποτε άλλη έχει βιολιά και φλάουτα, ταιριάζει στους Παρθένους, οι οποίοι άλλωστε πάντα ενδιαφέρονται για την ιστορία της τέχνης και της μουσικής. Η μουσική από τη μεσαιωνική περίοδο, από συνθέτες όπως ο Guilluame de Machout ή ο Jacopo da Bologna τους χαλαρώνει. Δεν τους πολυαρέσει το ροκ ν ρολ, αλλά τους αρέσουν τραγουδίστριες όπως η Kate Bush ή η Grace Slick.

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *