Ένας υπέροχος κόσμος δημιουργίας σας περιμένει να τον γνωρίσετε με σπουδές μόδας-διακόσμησης-αισθητικής-μακιγιάζ

Η σχολή ZER-FAM λειτουργεί από το 1985, έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και είναι η μόνη σχολή που εξειδικεύεται στον τομέα της ΜΟΔΑΣ για σπουδές – Σχεδιαστών Μόδας – Μοντελίστ – Στυλίστ – Styling – Ενδυματολογία, στον τομέα της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για σπουδές που αφορούν τον Interior Designer – για χώρους οικίας – επαγγελματικούς – βιτρίνες, και στον τομέα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΩΝ.

Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαιτέρα απαιτητικό περιβάλλον οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε ένα επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.
Με εκπαιδευτικά προγράμματα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές με μοναδικό τεχνολογικό εξοπλισμό – ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων – δυνατότητα μεταπτυχιακών στο εξωτερικό, με άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό η ZER-FAM εγγυάται σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση στους σπουδαστές της.

Η ZER-FAM τροφοδοτεί σταθερά την αγορά εργασίας με ειδικά καταρτισμένους απόφοιτους που είναι έτοιμοι να εργαστούν σε δημιουργικά επαγγέλματα. Η καλύτερη διαφήμιση του εκπαιδευτηρίου άλλωστε είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοι του που στελεχώνουν αξιόλογες θέσεις και κατακτούν την πρώτη θέση στον ανταγωνιστικό και επαγγελματικό στίβο. Η μακροχρόνια πετυχημένη πορεία της σχολής ZER-FAM και η συνεργασία της με πολλές επώνυμες επιχειρήσεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

*ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!

Η ZER-FAM ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

 ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΘΗΝΑ :Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864, Χαλκοκονδύλη 36, τηλ: 210 5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ :Γρ. Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102
www.zer-fam.gr  Facebook.com/zerfam

photo 1

photo 3

photo4

photo 5

 

DT6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *