Έναρξη την Παρασκευή για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα στο Posidonio!

Στις 29 Αυγούστου ο πιο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής των νέων, Κωνσταντίνος Αργυρός, επιστρέφει στο ανανεωμένο stage του POSIDONIO για να ξεσηκώσει τη νυχτερινή Αθήνα!

Φέτος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώνει δυνάμεις με τον ένα και μοναδικό Κώστα Μαρτάκη που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια και ακαταμάχητο performance!

Οι δυο hot καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ετοιμάζουν ένα, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα στο POSIDONIO, που επί-χρόνια αποτελεί αγαπημένο στέκι διασκέδασης!

Στο νέο σχήμα επιβεβαιώνονται τρεις εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες…

Η γοητευτική Χριστίνα Σάλτη με το μοναδικό μπρίο και τσαχπινιά, η Θωμαή Απέργη που μαγνητίζει με τη ξεχωριστή φωνή και σκηνική παρουσία, αλλά και η young and talented Josephine με τις πιο music-forward και sexy performances! Οι τρεις καλλιτέχνιδες αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση σε ένα εθιστικό show!

Το νέο δυνατό σχήμα του χειμώνα έρχεται να ολοκληρώσει ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος που συγκίνησε τα πλήθη με τις ερμηνείες μέσα από το περσινό «THE VOICE», αλλά και ο νέος ελληνοβραζιλιάνος καλλιτέχνης με το ταχύτατα αυξανόμενο fanbase, Marios Brasil, με κίνηση και ρυθμό που θα χαρίσουν μια χρωματιστή latin-spicy πινελιά στο πρωτότυπο show!

Η λαμπερή έναρξη για το πολύ-αναμενόμενο νέο σχήμα στο POSIDONIO θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 29 Αυγούστου με live εμφανίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

ARGIROS KONSTANTINOS - POSIDONIO DIGITAL BANNER

martakis POSIONIO DIGITAL

APERGH Social Mediajosephine Social Media KINTATOS Social MediaMARIOS Brasil Social Media

 

Salti Social Media

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *