«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Με την Ευρυδίκη, την Μαντώ και τον Πασχάλη!

Πρεμιέρα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει πρεμιέρα με τους αγαπημένους του φίλους! Φίλοι αλλά και συνεργάτες ,καλλιτέχνες που ξεκίνησαν μαζί, που δημιούργησαν μαζί την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά πριν 30 ολόκληρα χρόνια.

Την Παρασκευή 10/12 στις 21:00 θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά με την Ευρυδίκη, την Μαντώ και τον Πασχάλη. Θα ακούσουμε παλιές αγαπημένες επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε σιγοτραγουδήσει!
Στο πιάνο φυσικά θα τους συνοδεύει ο κορυφαίος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Η αγαπημένη μας Ευρυδίκη τραγουδάει μοναδικά κομμάτια, ‘’τρελαίνει την πυξίδα μας’’ και μας συγκλονίζει με την ερμηνεία της.
Η Μαντώ με την καταπληκτική φωνή της ‘’στοιχηματίζει’’ ότι θα περάσουμε μια αξέχαστη μουσική βραδιά με μοναδικές στιγμές. Ενώ ο ανατρεπτικός Πασχάλης ‘’βρήκε τον τρόπο’’ με το κέφι και την ζωντάνια του να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες εποχές με τραγούδια που άφησαν ιστορία!

Στην παρέα τους και μια εξαιρετική, ξεχωριστή φωνή, ένα μοναδικό ταλέντο που ακούει στο όνομα Δήμητρα Μητρούσια. Η Δήμητρα μεγάλωσε στα Τρίκαλα αλλά ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μας υπόσχεται μια μαγική βραδιά, ένα μεγάλο πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *