Ένα socially-distanced event διοργανώνεται στο Λονδίνο τον ερχόμενο Οκτώβριο!

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους κατοίκους του Λονδίνου κάτι που θα τους κάνει να ανυπομονούν!»

Μια νέα socially-distanced εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο της Αγγλίας τον Οκτώβριο, προβλέποντας ότι η πανδημία του κορονοϊού θα υπάρχει ακόμα στο προσκήνιο.

Η δισκογραφική εταιρεία “One Night” έχει ανακοινώσει ήδη το όνομα του event, το οποίο θα είναι “Lockdown Town” και θα διαδραματιστεί σε μια μυστική τοποθεσία δίπλα στο αξιοθέατο του Λονδίνου, London Bridge.

Η πρεμιέρα θα είναι στις 2 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με σκοπό να παρασύρει τους fans σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο rock&roll του 1950.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Περιγράφοντας την εμπειρία οι οργανωτές της εκδήλωσης, ανέφεραν πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό event, πρώτο στο είδος του, που θα προσφέρει στους guests την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική νύχτα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ασφαλές περιβάλλον.

«Θέλουμε να δώσουμε στους Londoners κάτι που θα τους κάνει να αδημονούν. Η κοινωνική απομόνωση είναι μέρος του show, οπότε οι καλεσμένοι δεν θα το παρατηρήσουν», αναφέρει ο Managing Director της One Night Records.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *