Ένα σημείωμα ανατρέπει τα δεδομένα! Δολοφονήθηκε τελικά ο Kurt Cobain;

Ήταν το απόλυτο είδωλο για χιλιάδες νέες και νέους στα τέλη της δεκαετίας του 1980 μέχρι και το 1994. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές του. Ο Kurt Cobain ακόμη και 2ο και πλέον χρόνια μετά τον θάνατό του εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ.


 

Αυτή τη φορά σχετικά με το ενδεχόμενο η αυτοκτονία του, τελικά να μην ήταν αυτοκτονία, αλλά …δολοφονία.

H Mail Online έχει δημοσιεύσει αποκλειστικά το ντοκιμαντέρ Soaked In Bleach του Μπέντζαμιν Στάτλερ, το οποίο βασίζεται στον πρώην αρχηγό της αστυνομίας του Σιάτλ Νορμ Στάμπερ. Ο τελευταίος ήταν επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ από το 1994 έως το 2000 και υποστηρίζει ότι η έρευνα για το θάνατο του Κομπέιν πρέπει να ανοίξει ξανά.Το νέο ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την εκδοχή του Τομ Γκραντ, ενός ιδιωτικού ερευνητή ο οποίος είχε προσληφθεί από την σύζυγο του Λομπέιν, Κόρτνεϊ Λαβ, προκειμένου να βρει τον μουσικό, λίγο πριν εντοπιστεί νεκρός.

Kurt_cobain1

Η ιατροδικαστής Χάιντι Χάραλσον, παρουσίασε τα ευρήματα της από μια λεπτομερή ματιά στο σημείωμα αυτοκτονίας που η Κόρτνεϊ είχε κρατήσει σε θυρίδα ασφαλείας μετά το θάνατο του συζύγου της.

Η Χάιντι εξηγεί ότι η έρευνα ανακάλυψε ένα φύλλο «πρακτικής γραφής», το οποίο βρέθηκε στην τσάντα της Κόρτνεϊ το οποίο περιείχε διάφορα γράμματα της αλφαβήτου συγκρίνοντάς τα με το σημείωμα αυτοκτονίας.

Το «φύλλο πρακτικής» περιέχει συνδυασμούς γραμμάτων τα οποία βρίσκονται στο κάτω μέρος του σημειώματος αυτοκτονίας.

kurt-cobain-mtv-unplugged-650

«Είναι πιθανόν κάποιος να έχει μιμηθεί πράγματι τη γραφή του, ειδικά σε αυτές τις τελευταίες γραμμές», υποστηρίζει.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Τομ Γκραντ έχει υποστηρίξει ότι το σημείωμα ανακοινώνει ότι ο Κομπέιν εγκαταλείπει την σύζυγό του και αποσύρεται από τη μουσική, αλλά δεν αποχαιρετά τη ζωή. Πρόσθεσε επίσης ότι οι τελικές γραμμές στο κάτω μέρος του σημειώματος, που συνεπάγονται αυτοκτονία, προστέθηκαν εκ των υστέρων από άγνωστο άτομο.

Από την πλευρά του ο Στάμπερ ανέφερε ότι θα ήθελε η αστυνομία να ρίξει άλλη μια ματιά σε όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στα τελικά συμπεράσματα.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *