Έμαθες τι λένε για σένα τα ζώδια σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε διπλωματική στάση αν δημιουργηθούν εντάσεις με συναδέλφους ή εργοδότες και μην πιέζετε καταστάσεις όση κι αν είναι η αγανάκτηση σας. Οικονομικά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια (ενδεχομένως να είναι κοινόχρηστοι πόροι με τρίτους) μπορούν να προκαλέσουν ένα δυσάρεστο κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον.   Έντονες τάσεις μοναχικότητας από το απόγευμα και μετά σας αναγκάζουν να αναβάλετε τα σχέδια σας για το βράδυ, παρ’ όλη την επιμονή των φίλων σας. Προσπαθήστε να χαλαρώστε μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ευχάριστο γεγονός έρχεται να φωτίσει τη μέρα σας και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειες σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Η μέρα ευνοεί την τακτοποίηση νομικών ζητημάτων, δεν είναι όμως κατάλληλη για προώθηση των υπηρεσιών σας καθώς είναι αμφίβολο κατά πόσο θα σας προσέξουν οι συνομιλητές σας.   Οι πεποιθήσεις σας έρχονται σε κόντρα με αυτές του περιβάλλοντος σας και είναι ένας σοβαρός λόγος για να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να πέφτετε από τα σύννεφα με ορισμένα άτομα του κύκλου σας και μάλλον πρέπει να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στις παρέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην μένετε κολλημένοι σε συγκεκριμένους τομείς εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο πιο σύντομα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Καινούρια πρόσωπα μπορούν να σας δώσουν μια νέα κατεύθυνση και να διαπρέψετε. Μην απορρίπτετε τίποτα προτού το σκεφτείτε.   Συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν και έντονη κοινωνική ζωή από το απόγευμα και μετά, θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας και θα πάρετε μεγάλη χαρά. Ρίξτε και καμιά ματιά γύρω σας οι ελεύθεροι/ες, μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας αν δεν χαθείτε στους ρυθμούς της μουσικής.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *