Ελληνικό συγκρότημα στο line-up του Coachella

Ανακοινώθηκε το line-up του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της California, το Coachella, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14, 15 και 20, 21, 22 Απριλίου . Ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα όπως Pulp, Radiohead, Dr. Dre, Snoop Dogg, Florence And The Machine, και Arctic Monkeys, διακρίνουμε φέτος στην αφίσα και το όνομα των δικών μας Keep Shelly In Athens.

Η Sarah P και ο RΠЯ μεγάλωσαν στην Κυψέλη (Keep Shelly) και κατάφεραν -με τη μουσική τους, και μόνο, αφού για καιρό κρατούσαν την ταυτότητά τους κρυφή- να στρέψουν τα βλέμματα των bloggers πάνω τους και να γραφτούν, μεταξύ (πολλών) άλλων, στο Pitchfork, το NME και την Guardian. O ήχος τους έχει παρομοιαστεί με εκείνον των Air και των Saint Etienne, ενώ η Guardian έχει γράψει χαρακτηριστικά “they’ll make you happy to feel sad“. (πηγή)

Άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος στο Coachella είναι οι Swedish House Mafia, οι Horrors, οι Noel Gallagher’s High Flying Birds, η La Roux, οι Beirut, οι Kasabian, ο Calvin Harris, ο Dj Shadow και πολλοί πολλοί άλλοι, μεταξύ των οποίων και οι Αμερικανοί At The Drive-In, που επανενώθηκαν, μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *