Πέντε Ελληνίδες celebrities, που υιοθέτησαν αδέσποτα

Πέντε Ελληνίδες celebrities, που υιοθέτησαν αδέσποτα www.mad.gr

Και μοιράστηκαν μαζί τους την αγάπη των αξιολάτρευτων κατοικιδίων τους.


Δεν υπάρχει καλύτερη κίνηση, μεγαλύτερη ανταπώδωη αγάπης και πραγματικός ακτιβισμός αν θέλει κάποιος να λέγεται κυριολεκτικά φιλόζωος, από το να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι.

Πέντε Ελληνίδες μας “βάζουν τα γυαλιά” με την κίνησή τους να υιοθετήσουν αδέσποτα ζωάκια, τα οποία τους προσφέρουν, όπως δηλώνουν οι ίδιες, τη μεγαλύτερη αγάπη, που έχουν νιώσει.

Η Μαίρη Συνατσάκη υιοθέτησε πρν από μερικά χρόνια τον Τίμο Boo και από τότε είναι ο συμπρωταγωνιστής της στα social media.

Ότνα βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητίυ στη Μύκονο, γνώρισε την Gigi, η οποία προσπαθούσε να βρει την οικογένειά της. Παρά τις προσπάθειες της γνωστής ηθοποιού, βρέθηκε σε αδιέξοδο και προτίμησε να γίνει μέρος της δικής της οικογένειας.

Η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2010 ασχολείται με ενεργά με τη φιλοζωία και η ενεργή υποστήριξή της. Στα social media αναφέρεται στην αποκατάσταση του Πάντα και της Μανού, που τα έσωσε από τις φοβίες και την εγκατάλειψη.

Η Στέλλα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία δεν έχει διστάσει ποτέ να συμμετέχει σε διαφγημιστικές εκστρατείες για τηνπροστασία των αδέσποτων.

Η Σμαράγδα Καρύδη μας, ως γνήσια Λιονταρίνα (aka βασίλισσα των ζώων) το λαμπραντόρ της τον Γιάννη και το τυφλό γάτο της Φώτη με υπερηφάνια από την αγάπη, με την οποία την έχουν γεμίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *