Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια της Βαλέριας και το εξώδικο που έστειλε σε περιοδικό για τις φωτογραφίες - Mad TV
SHOWBIZ

Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια της Βαλέριας και το εξώδικο που έστειλε σε περιοδικό για τις φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια της Βαλέριας και το εξώδικο που έστειλε σε περιοδικό για τις φωτογραφίες

«Πότε πέρασαν 7 χρόνια;», αναρωτιόταν στην εκπομπή της 28ης Ιανουαρίου η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα 7α γενέθλια της μικρής της κόρης.

Εννοείται ότι δε θα έμενε μόνο στις ευχές. Εκείνες τις μέρες προετοίμαζε και σχεδίαζε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το πάρτι για τα γενέθλια της Βαλέριας, ώστε να της μείνουν αξέχαστα.

me5

me6

Το κεφάτο πάρτι πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 11.45 πριν το μεσημέρι στο πολύχρωμο ξενοδοχείο «Semiramis», στο Κεφαλάρι.

Στο πλευρό της πάντα ο Μάκης Παντζόπουλος, με τον οποίο η παρουσιάστρια έφτασε και έφυγε από το ξενοδοχείο, η μητέρα της, Ζέτα, και ο πατριός της, Στέλιος Μισόκαλος.

f5d3edaf3da4388953f2fff9a09389e1

Η Ελένη Μενεγάκη, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν μια εξαιρετική οικοδέσποινα για τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους της.

Φορώντας ένα ανάλαφρο φόρεμα και φλατ μπαλαρίνες, υποδέχτηκε τον κόσμο στο πάρτι το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού όλοι διασκέδασαν σ’ ένα χαρούμενο κλίμα.

Ρόλο ανιματέρ είχε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ελένη στην εκπομπή της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Κιμ Κίλιαν –χωρίς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο– με την κόρη της, η νονά της Βαλέριας, Τζένη Μπαλατσινού με το γιο της Μάξιμο, η Ζήνα Κουτσελίνη με το σύζυγό της και την κόρη της, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένη Γελαλή με το σύζυγό της, Γιάννη Νάσιο, και το γιο τους Αλέξανδρο, η Κρίστυ Τσολακάκη με την κόρη της Ευαγγελία, ο στενός συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας, όπως ήδη είπαμε, με τη σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα, και το γιο τους, Οδυσσέα, και πολλοί ακόμα συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

 

Εξώδικο όμως προς το περιοδικό «Ηello» απέστειλε το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το φωτογραφικό υλικό που περιέχει στις σελίδες του από τα γενέθλια της κόρης της Βαλέριας.


Η παρουσιάστρια καταγγέλλει ότι παραβιάζεται η προσωπική  ζωή της ίδιας και των ανήλικων παιδιών της καθώς οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ιδιωτικό χώρο, παραβιάζοντας κάθε έννοια ασύλου της κατοικίας και σεβασμού της ιδιωτικότητας του βίου των απεικονιζόμενων σε αυτές προσώπων.

EXOdiksd1

 

EXOdiksd2

 

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΙΡΙΟΥ και ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ»

Της Ελένης Μενεγάκη του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μελισσίων Αττικής, οδός
Αλεξανδρουπόλεως 26, δι’ εαυτήν και ως ασκούσα την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα (από κοινού με τον πατέρα τους) των ανηλίκων τέκνων της Αγγέλου-Ιωάννη Λάτσιου, Λάουρας Λάτσιου και Βαλέριας Λάτσιου κατοίκων Μελισσίων Αττικής, οδός Αλεξανδρουπόλεως 26 .

                                              ΠΡΟΣ
1. Την εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA EDITIONS Α.Ε.» (περιοδικό HELLO),
που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λ. Κηφισίας 40, νομίμως
εκπροσωπουμένης.
2. ΤηνΈλενα Μακρή-Λυμπέρη εκδότρια του περιοδικού HELLO,
3. Τον Άρη Καβατζίκη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού HELLO,
αμφοτέρων των υπό 2 και 3 κατοίκων ομοίως, Λ. Κηφισίας 40.

Έλαβα στα χέρια μου σήμερα το τεύχος του περιοδικού σας που θα κυκλοφορήσει αύριο στα σημεία διάθεσής του σε όλη τη χώρα και διαπίστωσα ότι στο τεύχος σας αυτό, το εξώφυλλο μεταξύ άλλων, έχει ως κεντρικό τίτλο και θέμα: «Η Ελένη Μενεγάκη μας υποδέχθηκε στο πάρτυ γενεθλίων της Βαλέριας» και περιλαμβάνει, εκτός του εξωφύλλου και στις μέσα σελίδες του φωτογραφίες από τον ιδιωτικό χώρο που η ανήλικη κόρη μου Βαλέρια, γιόρτασε πρόσφατα τα έβδομα γενέθλιά της. Πρόκειται για χώρο (αίθουσα) ξενοδοχείου τον οποίο μίσθωσα και στον οποίο εκλήθησαν οι καλεσμένοι μας, στους οποίους δεν συμπεριλαμβανόταν το περιοδικό σας ούτε κανείς υπεύθυνος αυτού, προκειμένου να γιορτάσουμε τα γενέθλια της
κόρης μου. Η γνωστή σε εμένα επιχειρηματολογία, δική σας, αλλά και όλων των μέσων έως σήμερα, περί δημοσίου προσώπου, προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει καμία ισχύ όταν πρόκειται, όπως εν προκειμένω, για τα ανήλικα παιδιά μου αφενός, και για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν αγνοία μας σε ιδιωτικό χώρο, αφετέρου. Ιδίως δε, δεν ευσταθεί και ούτε γίνεται δεκτή από εμένα καμία δικαιολογία, όταν γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το περιοδικό σας (με την αυτή εκδότρια, πάντοτε) έχει γίνει αποδέκτης κατά το πρόσφατο παρελθόν, ρητής επιστολής, δικής μου αλλά και από κοινού με τον κ. Γιάννη Λάτσιο ότι απαγορεύουμε κάθε δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών μας, ακόμα και με την χρήση της τεχνικής pixel.

Η παραβατικότητα της συμπεριφοράς σας, είναι πολλαπλή και παραβιάζει συνταγματικές επιταγές, αλλά και όλο το φάσμα των διατάξεων για την προστασία της ιδιωτικότητας του βίου, του ασύλου της κατοικίας και των ανηλίκων. Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω και προς αποφυγήν της τεράστιας διασποράς που θα έχει το θέμα, καθώς θα «παιχθεί» και θα αναπαραχθεί από τα υπόλοιπα περιοδικά, τις τηλεοπτικές εκπομπές με σχετικό περιεχόμενο και το διαδίκτυο, σας καλώ να απαλείψετε από το συγκεκριμένο τεύχος όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον ιδιωτικό χώρο (νομικά ισοδύναμο με την κατοικία που απολαμβάνει και της αυτής συνταγματικής προστασίας του ασύλου), όπου έλαβε χώρα μία απολύτως ιδιωτική εορτή, ήτοι τα γενέθλια της ανήλικης κόρης μου
Βαλέριας, άλλως, σας γνωρίζω ότι προτίθεμαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλίσω τα απόλυτα δικαιώματα προστασίας των ανηλίκων τέκνων μου. 

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την εξ ολοκλήρου στην οικεία έκθεση επίδοσης»

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in SHOWBIZ

Κοινή έξοδος για Rihanna και Drake, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της!

Asteropi ChainaJanuary 22, 2020

H Taylor Swift «απαίτησε» να φύγει ο Justin Bieber από το γυμναστήριο, το οποίο επισκέπτονται οι δύο καλλιτέχνες!

Asteropi ChainaJanuary 21, 2020

To συγκινητικό video της Ariana Grande ανήμερα των γενεθλίων του πρώην συντρόφου της,Mac Miller.

Asteropi ChainaJanuary 20, 2020

Οι Jonas Brothers «ξαναζωντανεύουν» μια επική σκηνή από το “Keeping Up With The Kardashians”!

Asteropi ChainaJanuary 20, 2020
6ix9ine ζητά να εκτίσει την ποινή του με κατ' οίκον

Ο 6ix9ine ζητά να εκτίσει την ποινή του με κατ’ οίκον περιορισμό

Asteropi ChainaJanuary 16, 2020

Αρραβωνιάστηκε ο Ozuna

Asteropi ChainaJanuary 15, 2020
Sia είναι έτοιμη να γίνει μητέρα

Η Sia είναι έτοιμη να γίνει μητέρα!

Asteropi ChainaJanuary 15, 2020

Mε εκπλήξεις, παραλείψεις και ανατροπές, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Oscars 2020!

Asteropi ChainaJanuary 14, 2020
Cardi B θέλει να πολιτευθεί

Η Cardi B θέλει να πολιτευθεί

Asteropi ChainaJanuary 13, 2020