Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά από 7 χρόνια

Μίλησε για όλα

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 7 χρόνια έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, στο “Mega Καλημέρα”.  Η Ελένη μίλησε για  την αποχώρηση της από τον Alpha, την επιστροφή στο Mega, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Για την επιστροφή της ανέφερε: «Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του «γεια σας» αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.”

Ενώ για την προσπική της ζωή μίλησε για την απόφαση της να μείνει έγκυος στα 44 της χρόνια: “Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι.  Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν…».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *