Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει περήφανη για την Ελλάδα και τους Έλληνες

Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει περήφανη για την Ελλάδα και τους Έλληνες www.mad.tv

Οι δηλώσεις της στον εθνικό τελικό της Αλβανίας για το ρατσισμό, τους πρόσφυγες και τη φιλία των χωρών έκαναν αίσθηση!

https://www.instagram.com/p/B6ZBd3Og-y1/

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το πολύμηνο ταξίδι της στην Αμερική, η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη της Αλβανικής τηλεόρασης για το FESTIVALI I KENGES, μέσα από το οποίο η χώρα επέλεξε τη συμμετοχή της για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ άλλων τραγουδιών, το FUEGO ξεσήκωσε τους θεατές με την απίστευτη ερμηνεία της Ελένης, δύο χρόνια μετά το διαγωνισμό στη Λισσαβόνα και παρότι τότε η Αλβανία ΔΕΝ της είχε δώσει το 12άρι.

Μετά την εμφάνισή της στη σκηνή, η Ελένη μίλησε με τη παρουσιάστρια Alketa Vejsu και μάλιστα τραγούδησε και παραδοσιακό τραγούδι στα Αλβανικά, κάτι που ακούσαμε από το στόμα της αγαπημένης μας τραγουδίστριας, για πρώτη φορά.

Η Ελένη όμως δεν περιορίστηκε στις αβροφροσύνες για το πόσο καλή τραγουδίστρια είναι ή για το πόσο αγαπά και την Αλβανία, τη χώρα στην οποία άλλωστε γεννήθηκε. Δήλωσε πως είναι περήφανη για την Ελλάδα, στην οποία έκανε την μουσική της καριέρα, ελπίζει οι δύο λαοί να έρθουν πιο κοντά γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/B6ZJ-4XpQ2R/

Αίσθηση έκανε η δήλωση της Ελένης, πως η Ελλάδα είναι κάθε άλλο παρά χώρα ρατσιστών και θύμισε σε όλους μια μεγάλη αλήθεια: Πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, που έχει δεχτεί και δεν διώχνει τους μετανάστες, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της χώρας στη φιλοξενία και την ανθρωπιά.

Όσοι παρακολουθήσαμε το show το βράδυ της Κυριακής, απλά αισθανθήκαμε περήφανοι τόσο για τις δηλώσεις όσο και για το θάρρος της Ελένης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *