Έλα ρε πατριωτάκι! O Bradley Cooper ήταν σερβιτόρος σε Ελληνικό εστιατόριο

Ο Bradley Cooper βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «American Sniper» με την συμπρωταγωνίστρια του, Sienna Miller.


Ο Cooper στη νέα του ταινία υποδύεται τον σεφ Άνταμ Τζόουνς, του οποίου ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τα δυο αστέρια Michelin που έχει σε εστιατόριο του Παρισιού.
Γι΄αυτό και αναζητά την τύχη του στο Λονδίνο, όπου συναντά την επίσης ταλαντούχα σεφ Έλεν την οποία υποδύεται η Sienna Miller και προσπαθεί να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και να κερδίσει ένα τρίτο αστέρι Michelin.

sienna
O διάσημος ηθοποιός προέβη σε μία απίστευτη δήλωση καθώς υποστήριξε ότι τον ρόλο τον πήρε εύκολα αφού στα 15 του δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο.

cooper

 

Στην πρεμιέρα της ταινίας δήλωσε :
«Στα 15 μου άρχισα να καθαρίζω τραπέζια σε ελληνικό εστιατόριο. Στα 18 έκανα όλη την προετοιμασία για τους σεφ, (την περίοδο) μεταξύ του λυκείου και του κολεγίου…σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θαλασσινά…βρισκόμουν στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας εκείνη τη περίοδο, κι έτσι σίγουρα άκουγα όλων των υπολοίπων τα παράπονα. Αισθάνομαι πολύ άνετα στην κουζίνα, επομένως αυτό ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι βοήθησε γιατί δεν είχαμε κάποιους να μας ντουμπλάρουν κι έτσι μαγειρεύαμε εμείς και ήταν μία λειτουργική κουζίνα».

Δείτε το trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *