Για ποιες εκπομπές συζητούν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δούκισσα Νομικού;

εκπομπές συζητούν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δούκισσα Νομικού

Και οι τρεις παραμένουν στον ANT1!
Οι γνωστοί παρουσιαστές που τα τελευταία χρόνια “ανήκουν” στο κανάλι του ΑΝΤ1 συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποια εκπομπή θα παρουσιάζει ο καθένας. Για ποιες εκπομπές συζητούν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δούκισσα Νομικού;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People, οι τρεις γνωστοί παρουσιαστές συζητούν για τα concept των εκπομπών τους με σκοπό να καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιώργος Λιάγκας

Mετά την πρόωρη ολοκλήρωση του Late Night, ο παρουσιαστής παρέμεινε στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής στο Dancing With The Stars 6. Για την ερχόμενη σεζόν περιμένει από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να του προτείνουν ένα concept στα μέτρα του εκτοπίσματός του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι θαυμαστές –και οι haters του– δεν θα δουν το 48χρονο με νέα εκπομπή στο υπόλοιπο του 2018. «Το Nomads είναι ένα πολύ ακριβό πρόγραμμα. Αν βάζαμε τον Γιώργο στις 00.30, δεν θα έβγαινε οικονομικά, αφού τα διαφημιστικά έσοδα θα ήταν περιορισμένα» απαντά στο People ο Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Ο ίδιος τόνισε πως ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παρουσιαστή για το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάσει με το τέλος του Nomads.

Για ποιες εκπομπές συζητούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δούκισσα Νομικού;

Δείτε περισσότερα στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *