Έκπληξη στην τηλεθέαση! Μάχη Ελένης-Τατιάνας-Ηλιάκη

Τρεις εκπομπές, τρεις…αγωνίες για τα ποσοστά τηλεθεάσης!  Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια πολύ καλή εβδομάδα, αλλά μόλις μπήκε στην αρένα η Ελένη Μενεγάκη, χάθηκαν τα μεγάλα της ποσοστά, αφού η “βασίλισσα” βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά με μεγάλη διαφορά που άγγιξε τις 20 μονάδες. Εκτός αυτού, στο παιχνίδι υπάρχει -έστω και για μια ώρα- και ένας τρίτος παίκτης, που μόνο αμελητέος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο λόγος φυσικά για το «Αυτά είναι» της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, το οποία ξεκινάει στις 15:00 και ως τις 16:00 παίζει απέναντι στις δύο κυρίες. Χθες, λοιπόν για την μία ώρα που οι τρεις εκπομπές έπαιζαν ταυτόχρονα, τα μηχανάκια της NIELSEN έδειξαν: Ελένη Μενεγάκη 24%-  Ηλιάκη-Πουνέντης 9,1% και Τατιάνα Στεφανίδου 7,3%.

Καλό ξεκίνημα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ και προβληματισμός για το επιτελείο της Τατιάνας, καθώς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με την τρίτη θέση, έστω και για μια ώρα. Ο μέσος όρος των εκπομπών στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 25,4% για την Ελένη Μενεγάκη, 8% για την Τατιάνα και 9,9% για τους Ηλιάκη-Πουνέντη. Μία εκπομπή, που είναι σταθερή αξιά (Ελένη), μια αγαπημένη παρουσιάστρια (Τατιάνα) σε ένα καινούργιο concept και μία εντελώς καινούργια εκπομπή (Ηλιάκη-Πουνέντης), που ψάχνει τα πατήματά της. Και σε λίγο, έρχεται ακόμα ένας ανταγωνιστής, αμέσως μετά, καθώς ο ALPHA ξεκινάει με την νέα τετράδα του, που θα παίζει για λίγο απέναντι στον ΣΚΑΪ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *