Έκλεψε ποτέ φαγητό στο Survivor ο Στέλιος Κρητικός; Δείτε την απάντηση-γρίφο του!

νέο επαγγελματικό βήμα του Στέλιου Κρητικού

Τι απάντησε στο Down Town;

 

Ο Στέλιος Κρητικός ήταν ο προτελευταίος παίκτης που έφυγε πριν γίνει η νέα σύνθεση των Μαχητών και Διασήμων, με τελευταίο παίκτη που αποχώρησε πριν την “διάλυση” των αρχικών ομάδων να είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες πριν την αποχώρησή του υπήρχε μία κόντρα μεταξύ των δύο αυτών παιχτών από την ομάδα των Διασήμων (δες εδώ).

Έκλεψε ποτέ φαγητό στο Survivor ο Στέλιος Κρητικός

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Φαφούτη στο περιοδικό Down Town και έδωσε μία πολύ αινιγματική απάντηση στην ερώτηση άμα έκλεψαν φαγητό στο Survivor.

Εσείς τι λέτε; Έκλεψε ποτέ φαγητό στο Survivor ο Στέλιος Κρητικός και η ομάδα των Διασήμων;

Δείτε τι απάντησε στην επόμενη σελίδα

 

Όπως είχε γίνει πέρσι με διάφορα περιστατικά που είχαν καταγραφεί κλοπές φαγητού η Νάνσυ Φαφούτη ρώτησε τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό αν έκλεψε ποτέ φαγτό με τον ίδιο να δηλώνει:

“Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ αυστηρές και δεν μας επέτρεπαν τίποτε από όλα αυτά. Βέβαια, το προσπαθήσαμε, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και περιορισμένα σε σχέση με πέρυσι, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί φρουροί. Λογικό είναι να προσπαθήσεις να κλέψεις φαγητό όταν πεινάς και μυρίζεις τροφή κάπου εκεί έξω. Όμως, από το να το αισθανθείς μέχρι να το αποκτήσεις υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εμείς φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να κλέψουμε γιατί μπορεί και να μας πρόλαβαν. Δεν θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μου αρέσει να παίζω με γρίφους.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *