Είσαι έτοιμος να κάνεις Πάσχα με τους BTS;

Είσαι έτοιμος να κάνεις Πάσχα με τους BTS;

Το Σαββατοκύριακο έρχεται μια διαδικτυακή συναυλία του συγκροτήματος με υλικό που ξεπερνά τις 10 ώρες!

Την καλύτερη έκπληξη έκαναν οι BTS στους fans τους, με την ανακοίνωση πως θα δημοσιεύσουν στο κανάλι τους BANGATANTV στο YouTube, περασμένες συναυλίες τους εντελώς δωρεάν!
Ξεκινώντας λοιπόν από το Σάββατο 18 Απριλίου με τις συναυλίες «BTS LIVE: The Most Beautiful Moment in Life On Stage» του 2015, «The Most Beautiful Moment in Life On Stage: Epilogue» του 2016, «Trilogy – Episode II: The Red Bullet» του 2014 ενώ η μέρα θα τελειώσει με το «3ο Master» τους. Την σκυτάλη θα πάρουν την Κυριακή 19 Απριλίου τα «Trilogy – Episode III: The Wings Tour in Seoul» και «Trilogy – Episode III: The Wings Tour – The Final» του 2017, το «4ο Master» ενώ το μεγάλο αυτό πάρτι με τους BTS θα λήξει με την συναυλία του 2018 «World Tour: Love Yourself in Seoul».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Αν οι συναυλίες είναι οι ίδιες με τα DVD που βγάζουν κάθε χρόνο αυτό σημαίνει πως οι ARMY θα μπορούν να απολαύσουν σχεδόν 12 ώρες υλικό από το αγαπημένο τους συγκρότημα. Στη συναυλία του σπιτιού τους, οι fans θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα ARMY bombs τους αρκεί να παρακολουθούν τις συναυλίες μέσα από την εφαρμογή Weverse. Βέβαια στην Ελλάδα οι ARMY θα πρέπει να έχουν υπομονή, καθώς θα πρέπει να ξυπνήσουν και τις δύο μέρες στις 6:00 το πρωί αν θέλουν να τις παρακολουθήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *