Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyoncé; Δείτε τι είπε ο Jay-Z κατά τη διάρκεια συναυλίας τους

Τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz έχουν συνέχεια ευχάριστες ειδήσεις για μας! Σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, την ώρα που ο Jay-Z βρισκόταν στη σκηνή, σε συναυλία τους το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι, ανακοίνωσε το δεύτερο μωρό που έρχεται. Με ποιο απίστευτο τρόπο, όμως;

O ράπερ ερμήνευε το κομμάτι Beach is Better και ακούστηκε να αλλάζει τον στίχο: «Θα το αντικαταστήσω με κάτι άλλο» με το «γιατί είναι έγκυος και περιμένει ένα ακόμα μωρό» («I replace it with another one» σε «pregnant with another one»).

Aκούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Κάνει ότι μπορεί ώστε η Beyoncé να μην αγχώνεται για τίποτα. Έχει ενημερώσει όλους τους συνεργάτες τους ότι θα πρέπει να μιλούν ήρεμα και χαμηλόφωνα, ότι θα πρέπει να υπάρχει χαμηλός φωτισμός στο καμαρίνι της καλής του, ότι θα ακούνε μόνο απαλή, χαλαρωτική μουσική και ότι η τραγουδίστρια θα τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα»,ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε δημοσίευμά του το περιοδικό ΟΚ.

Το ζευγάρι θα παραμείνει στην πόλη του Φωτός μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, όπου θα δώσουν ακόμα ένα μοναδικό live. Σίγουρα όλοι τότε θα επικεντρωθούν ακόμα περισσότερο στην κοιλίτσα της Queen B.

 

One thought on “Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyoncé; Δείτε τι είπε ο Jay-Z κατά τη διάρκεια συναυλίας τους

  1. John Georgakakis says:

    Στο Παρίσι έγινε η συναυλία, όχι στο Λονδίνο…!!! (Πολύ καλός ο δημοσιογράφος)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *