Εγκαταλείπει η Madonna το σπίτι στην Πορτογαλία;

Madonna David αφήνει το σπίτι στην Πορτογαλία

Η Madonna φημολογείται πως θα αφήσει την βίλα στην Πορτογαλία. Οι ιδιοκτήτες μάλλον ψάχνουν ήδη αγοραστές για το ακίνητο του 18ου αιώνα.

H τραγουδίστρια του LIKE A PRAYER νοίκιαζε τη συγκεκριμένη βίλα στη Λισσαβόνα, εξαιτίας της συμμετοχής του γιου της, David, στην ομάδα εφήβων της Benfica.

Σύμφωνα με την εφημερίδα THE SUN, η Madonna θα λείπει για την περιοδεία MADAME-X μέχρι το Μάρτιο του 2020, οπότε το σπίτι της είναι άχρηστο. Ο γιος της έχει κάποιες σχολικές υποχρεώσεις και δεν ξεκαθάρισε αν θα βρει νέα κατοικία για αυτόν.

Η περιοδεία της Madonna ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε, πως νιώθει μοναξιά και βαρεμάρα από τότε, που μετακόμισε στην Πορτογαλία.

Χωρίς κινητά και έξυπνες συσκευές η περιοδεία της Madonna!

“Πήγα στην Πορτογαλία, για να γίνω μαμά ποδοσφαιριστή. Νόμιζα πως θα είναι περιπετειώδης. Αλλά βρέθηκα μόνη, χωρίς φίλους και βαρέθηκα.”

Παρά την χαρά της να στηρίξει τα όνειρα του David, όπως έχει πει και στο παρελθόν, θα προτιμούσε να είχε ακολουθήσει τα βήματά της. Πάντως κάνει ότι μπορεί για να τον υποστηρίξει, πηγαίνοντας ακόμα και στο στάδιο για χάρη του. Βέβαια, όπως ομολογεί η ίδια, ο γιος της παίζει μπάλα και η ίδια απλώς ασχολείται με το τηλέφωνό της!

Μια τυπική δόλια μάνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *