“Έφυγε” ο Robin Gibb.

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε εχθές το βράδυ ο τραγουδιστής των Bee Gees, μετά από μεγάλη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο στο συκώτι και στο παχύ έντερο τα τελευταία χρόνια.

Τον περασμένο μήνα ο Robin Gibb είχε πέσει σε κόμμα όταν έπαθε πνευμονία που οφείλεται σε επιπλοκές και προκύπτουν από τον καρκίνο. Ανακτώντας τις αισθήσεις του μια εβδομάδα αργότερα, ο γιός του Gibb δήλωσε: “Οι γιατροί του έδιναν κάτω από 10% πιθανότητες να επιβιώσει και κέρδισε το στοίχημα… αυτός ο άνθρωπος είναι το κάτι άλλο!”

Ο Robin Gibb ξεκίνησε την καριέρα του όταν έφτιαξε τους Bee Gees με τα αδέρφια του Barry και Maurice το 1958. To group έζησε μεγάλες στιγμές για πάνω από 60 χρόνια, έχοντας πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων. Οι δύο μεγάλες τους επιτυχίες είναι το “Stayin’ Alive” και το “I’ve Gotta Get A Message To You“.

Καλλιτέχνες όπως ο Liam Gallagher, o frontman των Scissor Sisters Jake Shears, οι Duran Duran και ο Bruno Mars είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που τίμησαν τον Robin Gibb μέσω του Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *