Έφυγε από τη McLaren και πήγε στη Mercedes η Hugo Boss.

Μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς χορηγίες, δεν εννοείται. Η Φόρμουλα 1 είναι ακριβή για διαφήμιση, ωστόσο αποδίδει.

Δεν είναι τυχαίο που η HUGO BOSS για 33 ολόκληρα χρόνια πορευόταν διαφημιστικά με τηMcLaren. Ωστόσο, τώρα που υπάρχει γερμανική ομάδα και μάλιστα έτοιμη για το νταμπλ φέτος, σε οδηγούς και κατασκευαστές, τι καλύτερο από το να αλλάξει στρατόπεδο.

Ετσι, η διάσημη εταιρεία θα συνεργάζεται με τη MERCEDES AMG PETRONAS, από τον Ιανουάριο του 2015, γυρίζοντας σελίδα στην ιστορία της στην F1. Οι δύο εταιρείες προέρχονται από το νότο της Γερμανίας και η επιτυχία τους συντελείται από την εξαιρετική κατασκευή και την άριστη ποιότητα.
Με την επίσημη ανακοίνωση νωρίτερα φέτος της ενδυνάμωσης της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ της HUGO BOSS και της Mercedes-Benz, η επέκταση της συνεργασίας στην ομάδα της F1 της εταιρείας ήταν ένα λογικό επόμενο βήμα. Μακροχρόνια υποστηρίκτρια της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η HUGO BOSS έχει πλούτο εμπειρίας σε συναφείς δραστηριότητες χορηγίας, όπως και η Mercedes-Benz.

Η HUGO BOSS θα σχεδιάζει τον υψηλών απαιτήσεων ρουχισμό της ομάδας της MERCEDES AMG PETRONAS για χρήση στα σιρκουί της F1 και την έδρα της ομάδας. Η εμφάνιση της επωνυμίας της HUGO BOSS θα είναι χαρακτηριστική επίσης στα μονοθέσια Silver Arrow του 2015, αλλά και στις εγκαταστάσεις των σιρκουί. Επιπλέον, μία συλλογή εμπνευσμένη από τη F1, η «BOSS for Mercedes-Benz Collection» θα παρουσιάζεται δύο φορές το χρόνο.
«Η MERCEDES AMG PETRONAS και η HUGO BOSS είναι το τέλειο ταίριασμα όσον αφορά τις αξίες τους και μπορούν και οι δύο να κοιτάξουν πίσω σε μεγάλες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε ο Gerd von Podewils, αντιπρόεδρος παγκόσμιας Επικοινωνίας της HUGO BOSS. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με έναν τόσο ισχυρό εταίρο και προσβλέπουμε στις συνέργειες που θα δημιουργήσει η συνεργασία μας στο μέλλον.»

Ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport, Toto Wolff σημείωσε: «Ως ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσελκύσαμε άλλο ένα εμπορικό σήμα του κύρους της HUGO BOSS, που προστίθεται στην ήδη εκτεταμένη και εντυπωσιακή λίστα των εταίρων μας. Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να «εφοδιαστούν» από τη HUGO BOSS στις πίστες την επόμενη σεζόν.»

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *