Εφαρμογή σχεδιασμένη στα πρότυπα γνωστού dating app, σε βοηθά να βρεις κατοικίδιο!

Δημιουργήθηκε στην Λιθουανία και έχει ως σκοπό τη μείωση των αδέσποτων ζώων.

Θραύση κάνουν τα dating apps τα τελευταία χρόνια, με πολλούς ανθρώπους να βρίσκουν, μέσω αυτών των εφαρμογών, το «αιώνιο» ταίρι τους. Αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από μία ομάδα φιλόζωων στην Λιθουανία, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία αντίστοιχη εφαρμογή, με σκοπό την εύρεση οικογένειας σε αδέσποτα ζωάκια της χώρας.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιανουάριο, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Λιθουανία και ήδη μετρά εκατομμύρια χρήστες που ψάχνουν, είτε για κατοικίδιο, είτε για παρέα στο ζωάκι τους. Στο εν λόγω «σκυλίσιο» dating app, ο χρήστης μπορεί να βρει βασικές πληροφορίες για κάθε σκύλο, όπως στοιχεία του χαρακτήρα  του, ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχει καθώς και ιδιοτροπίες του.

Ένας από τους δημιουργούς της εφαρμογής, ο Vaidas Gecevicius, είχε δηλώσει πως  το λογισμικό της εφαρμογής χρησιμοποιεί μια διεπαφή, ίδια με αυτή γνωστού dating app, για να επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν φωτογραφίες σκύλων υιοθεσίας.

Παράλληλα, ο Gecevicius ανέφερε πως στο άμεσο κοντινό μέλλον σχεδιάζουν να προστεθούν και άλλα κατοικίδια, πέρα από σκύλους. Να μια ωραία ιδέα, που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και στην χώρα μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *