Ο Ed Sheeran είχε τα περισσότερα streams για το 2019

Ο Ed Sheeran είχε τα περισσότερα streams για το 2019

Παράλληλα ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

View this post on Instagram

O @teddysphotos έλαβε μάλλον το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο από την πλατφόρμα της AMAZON MUSIC, καθώς το LP του με τίτλο Nο.6 COLLABORATIONS PROJECT, ήταν το δημοφιλέστερο για το 2019. Το LP περιλαμβάνει συνεργασίες του τραγουδιστή με τους @stormzy, @iamcardib και @chancetherapper. Τη λίστα με τους δημοφιλής καλλιτέχνες της χρονιάς συμπληρώνουν οι @billieeilish και @taylorswift. Τα τραγούδια με τα περισσότερα streams ήταν: το GIANT του Calvin Harris και του Rag'Ν'bone Man, το I DON'T CARE των Ed Sheeran και Justin Bieber και – φυσικά – το SEÑORITA των @shawnmendes & @camila_cabello. Πέρυσι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams ήταν ο Drake, to 2017 ήταν και πάλι o Ed Sheeran με δύο τραγούδια από το album DIVIDE. Στο μεταξύ ο τραγουδιστής ανακηρύχθηκε επίσημα Νούμερο 1 καλλιτέχνης της δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τίτλο που του απένειμε η OFFICIAL CHARTS COMPANY για τα πολλαπλά Νο.1 στα charts, τα οποία τον κράτησαν συνολικά 79 εβδομάδες στην κορυφή. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

O Ed Sheeran έλαβε μάλλον το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο από την πλατφόρμα της AMAZON MUSIC, καθώς το LP του με τίτλο Nο.6 COLLABORATIONS PROJECT, ήταν το δημοφιλέστερο για το 2019.

Το LP περιλαμβάνει συνεργασίες του τραγουδιστή με τους Stormzy, Cardi B και Chance the Rapper. Τη λίστα με τους δημοφιλής καλλιτέχνες της χρονιάς συμπληρώνουν οι Billie Eilish και Taylor Swift.

Τα τραγούδια με τα περισσότερα streams ήταν: το GIANT του Calvin Harris και του Rag’Ν’bone Man, το I DON’T CARE των Ed Sheeran και Justin Bieber και – φυσικά – το SEÑORITA των Shawn Mendes & Camila Cabello.

Πέρυσι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams ήταν ο Drake, to 2017 ήταν και πάλι o Ed Sheeran με δύο τραγούδια από το album DIVIDE.

Στο μεταξύ ο τραγουδιστής ανακηρύχθηκε επίσημα Νούμερο 1 καλλιτέχνης της δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τίτλο που του απένειμε η OFFICIAL CHARTS COMPANY για τα πολλαπλά Νο.1 στα charts, τα οποία τον κράτησαν συνολικά 79 εβδομάδες στην κορυφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *