Η Dua Lipa ένιωσε μεγάλη πίεση για τη δημιουργία του επερχόμενου album της

Η Dua Lipa ένιωσε μεγάλη πίεση για τη δημιουργία του επερχόμενου album της

H τραγουδίστρια δηλώνει ότι ήθελε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και εμπνεύστηκε από τη μουσική των ’80s.

https://www.instagram.com/p/B5kAdK8hIAV/?utm_source=ig_embed

Στις αρχές του 2020 η Dua Lipa θα κυκλοφορήσει το δεύτερο album της με τίτλο FUTURE NOSTALGIA, ενώ ήδη ακούσαμε το πρώτο single με τίτλο DON’T START NOW. Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία ξεκινάει στις 26 Απριλίου από τη Μαδρίτη της Ισπανίας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, Δουβλίνο.

Μιλώντας για το επερχόμενο album της, η Dua Lipa δήλωσε, πως με αυτή τη δισκογραφική δουλειά ήθελε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και παρά την προσπάθειά της να διασκεδάσει ετοιμάζοντας το, ήταν πολύ πιεσμένη και αγχωμένη, ειδικά μετά τη βράβευσή της στα GRAMMYS.

Η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε από πολλούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του ’80 και τα τραγούδια της εξακολουθούν να είναι pop με στοιχεία disco. Madonna, Gwen Stefani, Moloko, Blondie, Outkast είναι μερικά από τα ονόματα, που ενέπνευσαν την τραγουδίστρια για τα νέα της τραγούδια.

Η ίδια πιστεύει, πως το να επαναφέρει τον ήχο μιας δεκαετίας, όπως αυτή του ’80 σε συνδυασμό με τη σύγχρονη παραγωγή στο studio θα φέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, που θα αρέσει στον κόσμο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *