Δείτε το ατύχημα του Πέτρου Κωστόπουλου! Ανατράπηκε το αυτοκίνητο του στη Μύκονο

Τον γλωσσόφαγαν…! Ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του στη Μύκονο τα ξημερώματα της Τρίτης.Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νησί το τελευταίο διάστημα, κάποιες φορές παρέα με φίλους, ενώ άλλες με τα παιδιά του. Αναχώρησε από νυχτερινό κέντρο, στις 7.00 το πρωί και σε μία απότομη στροφή η πίσω δεξιά ρόδα βρήκε σε μια μεγάλη πέτρα και σε συνδυασμό με τα λάδια που υπήρχαν στο οδόστρωμα, το γκρι τζιπ του ανατράπηκε από την πλευρά του οδηγού.

Διερχόμενοι σταμάτησαν, τον βοήθησαν να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού και αμέσως μετά τον ρώτησαν αν είναι καλά ή αν χρειάζεται κάτι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Espresso: «Ήταν πολύ στενοχωρημένος, φαινόταν σκεπτικός και σαν να είχε θυμό μέσα του. Δεν είχε καθόλου διάθεση και δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν. Το μόνο που έκανε ήταν να καπνίζει το πούρο του. Ήταν πολύ τυχερός, γιατί εκείνη την ώρα περνούσαν αυτοκίνητα κι έτσι μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Αν ήταν μόνος του, μπορεί να μην κατάφερνε να βγει από το τζιπ».

Το συμβάν πάντως δεν φαίνεται να τον επηρέασε ψυχολογικά, μια και το ίδιο βράδυ εθεάθη να διασκεδάζει σε bar του νησιού.

Διαβάστε ακόμα:

Χώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού ! Δείτε τι ανακοίνωσαν επίσημα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα: “Ήταν λάθος μου, ζητάω συγγνώμη”

Μιμή Ντενίση: «H Θεοδωρίδου φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και μας άφησε ξεκρέμαστους»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *