Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη! Μπαμπάς και γιος

Το ότι η Αγγελική Ηλιάδη τρελαίνεται να ανεβάζει στο instagram τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, το γνωρίζουμε. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κάνει το ίδιο και στην δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της, λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της. Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας. Αν και μικρός σε ηλικία, φαίνεται έτοιμος να αναλάβει αυτό το ρόλο. Το καταλάβαμε και από αυτά που είπε δημόσια, τη στιγμή που μαζί με τη σύντροφό του βγήκαν από το μαιευτήριο, εκεί όπου την Τρίτη, γύρω στις 11.30 ο Γκέντσογλου Junior ήρθε στον κόσμο. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κερδίσει όσες περισσότερες στιγμές μπορεί αγκαλιά με τον γιο του, μια και σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιστρέψει στην Ιταλία για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο instagram την παρακάτω φωτογραφία του συντρόφου της με τον γιο τους, συνοδεύοντάς την από τη φράση: «Πόσο μα πόσο σας αγαπάω».

savvas

Αργότερα ο ποδοσφαιριστής πόσταρε τον γιο του στο δικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας: «Όπως καταλάβατε από κούνια ΑΕΚ… Βασικά πριν ακόμα γεννηθεί».

aek

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάδη μόλις βγήκε από το μαιευτήριο και οι αποκαλύψεις του Γκέντσογλου για το γάμο

Γέννησε η Αγγελική Ηλιάδη!

Η Έλλη Κοκκίνου υπερασπίζεται την Αγγελική Ηλιάδη: «Είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο»

H απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στον Μουτσινά: «Δεν είχα ανάγκη τη συγνώμη του…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *