Δείτε την απίστευτη αλλαγή στο κορμί του Jake Gyllenhaal! Έγινε «φέτες» για ένα ρόλο

Κορμί από τα λίγα στη showbiz κατάφερε να «χτίσει» γνωστός ηθοποιός, ο οποίος του έδωσε και κατάλαβε στη γυμναστική, κάνοντας 2.000 κοιλιακούς την μέρα!

Ο λόγος για τον Jake Gyllenhaal, ο οποίος εντυπωσιάζει με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του, που αποκαλύφθηκε μέσα από το τρέιλερ για τη νέα του ταινία. Για τις ανάγκες του «SouthPaw», στο οποίο υποδύεται τον μποξέρ Billy «The Great» Hope, ο 34χρονος σταρ έκανε εντατική γυμναστική και ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, έχοντας ως σύμβουλο έναν από τους μετρ των ρινγκ, τον Τέρι Κλέιμπον.

SOUTHPAW

Επειδή, όμως, «θαύματα» δεν γίνονται, ο ηθοποιός άλλαξε διατροφικές συνήθειες, δίνοντας έμφαση στις πρωτεΐνες, λαμβάνοντας, μάλιστα, 2,5 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από την συνιστώμενη! Και μπορεί το αποτέλεσμα να ενθουσιάζει, ωστόσο, οι επιστήμονες συνιστούν προσοχή, καθώς, όπως επισημαίνουν, τόσο δραστικές αλλαγές (τις οποίες συνηθίζουν να κάνουν οι σταρς του Hollywood ανάλογα με τους ρόλους τους) ενδέχεται να προκαλέσουν μακροπρόθεσμες βλάβες στο σώμα.

Δείτε στην επόμενη σελίδα το trailer της ταινίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *