Δείτε την αγχωμένη πρεμιέρα της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα Νο3 για σήμερα! Στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον Μάκη Πουνέντη έκαναν το νέο ξεκίνημά τους, που θύμιζε πολύ από “Δέστε τους” . Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μόνη της στο ολοκαίνουριο πλατώ της εκπομπής Αυτά είναι, ενώ στα πρώτα λόγια της ανέφερε τις λέξεις «άγχος» και «ανασφάλεια».

«Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο ΣΚΑΪ. Ναι, ναι, εδώ θα είμαστε από τις 3 έως τις 5. Στον ΣΚΑΪ, στον ΣΚΑΪ, στον ΣΚΑΪ… Θα το λέω για κάθε μέρα μέχρι να το μάθω. Γιατί είμαι καινούρια εδώ και όπως και να το κάνουμε έχω και λίγο άγχος. Χτυπάει και γρήγορα η καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά και εξομολογήθηκε πόσο χαίρεται που τα… ξαναλέει με το κοινό έπειτα από δύο μήνες, ευχόμενη το Αυτά είναι να γίνει μια τηλεοπτική συνήθεια.

Στη συνέχεια, «σύστησε» τον Μάκη Πουνέντη κι εκείνος με τη σειρά του είπε: «Πάντα υπάρχει άγχος σε κάθε καινούρια αρχή, αλλά ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλο». Έπειτα από λίγη ώρα, το τηλεοπτικό δίδυμο παρουσίασε στους τηλεθεατές τους δύο «φρέσκους» συνεργάτες της εκπομπής, τον Γιάννη Τσιούλη, διευθυντή του Instyle.gr, και τον Τίτο Λίτινα.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *