Δείτε τι λένε τα ζώδια για την καινούργια εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών, που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι πάντα εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο αν ιεραρχήσεις τους στόχους σου και δεις τι από όλα αυτά αξίζει πραγματικά την προσοχή σου, θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και την ικανοποίηση μιας ακόμη νίκης.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να πετύχεις «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», κερδίζοντας έναν σύντροφο αλλά και κάποιον/α που μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τη δουλειά σου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι συνεργάσιμος/η.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο επικοινωνίας ή ακόμη και να ταξιδέψεις, είτε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, είτε για μια υπόθεση που σε «καίει», ίσως όμως δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σημάνει μια πολύ καλή στιγμή στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι οι επιφυλάξεις σου. Συνήθως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο αλλά τώρα είναι που πρέπει να… βιαστείς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Δίας δείχνει πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικογενειακά θέματα. Φαίνεται μάλιστα ότι ειδικά στο σπίτι σου συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» συνολικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, ώστε να έχεις κέρδος και όχι ζημιά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό, φαίνεται όμως ότι ο Κρόνος έχει τις αντιρρήσεις του, συμβάλλοντας σε ποικίλα κωλύματα. Για την ώρα σχέση χωρίς πρόβλημα δεν γίνεται!

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *